Przecież wyszło i ludzie mają, nawet u nas na forum. Tylko to była data premiery w USA, a teraz musisz czekać ~miesiąc, zanim dopłynie do Japonii, a potem stamtąd do Ciebie kolejne 3-4 tygodnie.
Jak Ty zamawiasz coś z USA to też idzie prawie miesiąc, więc skąd zdziwienie, że japończycy którzy zamówili to dla Ciebie z USA, jeszcze tego nie mają?
Teraz już nie ma nigdzie bo nakład był mały i się wyprzedał.
Pisze w ich sklepie, że premiera dopiero 30 grudnia 2025 a jeszcze niedawno był to 1 październik ... Napisałem z prośbą o anulowanie całego zamówienia i o zwrot pieniędzy bo Giacchino jest na Amazonie.
Anulowali mi zamówienie bez problemu, ale gdy zamówiłem to pierwszy raz tylko ze złą opcją wysyłki to bank mi zablokował tę kwotę na koncie, teraz mi napisali, że Oni nie pobierają pieniędzy przed wysłaniem a myślałem, że wróci mi te 400 zł na konto Skoro tak to dlaczego wtedy kasę pobrało a drugi raz już nie?
Twoja sztuka płynie właśnie do Japonii, no ale zrezygnowałeś z niej przed chwilą, więc pofarci się komuś innemu,
który ją sobie podkupi w Arku jak już otrzymają dostawę, bo będą mieć jedną wolną po tobie.
A co miałem zrobić, czekać do końca grudnia?
Na początku miało być 29 sierpnia, potem, 1 października, teraz jest 30 grudzień a nie jest powiedziane, że to ostateczna data.