Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
Re: Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
Wojciechu, pragnąłbym uprzejmie zauważyć, że Twój post nic nie wnosi do tematu

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Adam pisze:Wojciechu, pragnąłbym uprzejmie zauważyć, że Twój post nic nie wnosi do tematu![]()
Jak nie? wyrażam głębokie zdumienie wywołane przeczytaną informacją, a zarazem ironicznie ją komentuję

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Hahaha! Widzieliście jak się produkuje winyle Desplata?
Ta czerwona edycja się już wyczerpała, no ale co się dziwić, tylko 1500 sztuk.
https://www.youtube.com/watch?v=DYx7uFkTaU4

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
no ja widziałem, pieniądze już na to zbieram od miesiącahp_gof pisze:Hahaha! Widzieliście jak się produkuje winyle Desplata?Ta czerwona edycja się już wyczerpała, no ale co się dziwić, tylko 1500 sztuk.

Serio, kupujesz? Tak Ci się Godzilla Desplata podoba? Tylko szkoda, że się krwiste winyle już skończyły i będziesz miał na czarnym. Smoka 2 wydali na przykład na żółto-zielonej i czerwonej płycie 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
w sumie to nie wiadomo która wersja się trafi, chyba, że czerwona szła tylko przez sklep producenta tak jak biały Oblivion itp., no ale z USA to już za drogo wychodzi z tymi winylami, obserwuje sobie od miesiąc, 20 funtów to jest mój wyznaczony próg na takie zakupy, a Godzilla zawsze kilka funtów drożej, ale zobaczymy, na razie jeszcze są u kilku sprzedawców, więc bez pośpiechu, zobaczyłem plakacik i musze to mieć, gdy kupię to się pochwalę 

Na brytyjskim ebayu znajdą się czerwone winyle tak w okolicy 30 funtów. Generalnie w oficjalnych sklepach nie kupisz, bo się limit wyczerpał, pozostają tylko czarne. I chyba faktycznie tak było, że czerwone szły tylko przez Music on Vinyl. Ale przez pośredników spokojnie powinieneś znaleźć - np. ebay. No chyba że wystarczy Ci czarna. Na amazonie wprost jest napisane, że sprzedają czarną.
Okładka japońskiego wydania Godzilli (inna niż USA/EU):

Tia, widziałem już jakiś czas temu, ale nie wrzucałem, bo myślałem, że już była
Wolę chyba US/EU.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Dwa tygodnie po premierze japońskiej i tylko +15 baniek do boxoffice. OBecny stan to $507,570,209. Dupska więc nie urywa 

Mimo wszystko przyzwoicie i przed sequelem wynik nastraja raczej pozytywnie. Pacific Rim był droższy i zarobił stówkę mniej, a mimo to dostał zielone światło na drugą część.Ghostek pisze:Dwa tygodnie po premierze japońskiej i tylko +15 baniek do boxoffice. OBecny stan to $507,570,209. Dupska więc nie urywa
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Niby to samo studio. Warner i Legendary nie mają powodów by cisnąć projekty, jak na przykład Fox, który dławi się licznymi niewypałami. Zobaczem