Oscary 2012
- Wojteł
- John Williams
Re: Oscary 2012
Jeśli te panienki są zza naszej zachodniej granicy, to ja go w pełni rozumiem 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Rozdania Oskarów nie będzie. Dżon w nocy na kacurze zajumał wszystkie statuetki 

#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
No to kto z was oscary będzie oglądał 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
O której dokładnie zaczyna się ceremonia
Ja na necie będę oglądał monitor 21" ale jakoś dam radę 

a ja nie obejrzę bo na 7 do roboty cza iść, bo robić ni ma komu a piniondze to by wszyscy chcieli 
jakby co to dla zainteresowanych w necie będzie za free stream na stronie oskarów i stacji ABC.
ale i tak obejrze sobie po paru dniach galę z torentów w hd-ripie

jakby co to dla zainteresowanych w necie będzie za free stream na stronie oskarów i stacji ABC.
ale i tak obejrze sobie po paru dniach galę z torentów w hd-ripie

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
A ja obejrzę migawki w Teleexpresie i zobaczę to co najbardziej warte było zobaczenia 

ale już ni ma relacji Maxa Kolonki.. to był koles 
tera już nie ten klimat

tera już nie ten klimat

#FUCKVINYL
http://www.youtube.com/watch?v=QYeh0E2wbjgAdam pisze:ale już ni ma relacji Maxa Kolonki.. to był koles
tera już nie ten klimat

Zagubiony mikrofon na pustyni rządzi, uwielbiam Sthura (zarówno starego i młodego

śmiejecie się a ja mam wszystkie 3 główne wydania wiadomości i panoramy z 2, 1 dnia przed i z dnia gali oskarów gdy wygrał Kaczmarek. Kolonko robił takie relacje że szok, nawet wywiad z Silvestrim był i Debneyem, relacja ze śniadania z kompozytorami, które do dziś Cassavantes robi u siebie, Kolonko limuzyną jechał z Kaczmarkiem na samą galę, był w domu Kaczmarka.. Full profeska. Nikt już takich relacji nie zrobi i nie robił. Nawet dziś pokazują migawkę z Hollandówną i zdawkowe info. Nikt nie wnika już w to..
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A chyba w tym roku sobie obejrzę. Choć pewnie i tak w co drugiej kategorii zwycięzcą będzie "The Artist".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Adam wrzuć na luz, ja też lubiłem Maksa Kolonko, ale jego akcent mnie bawił zawsze i nie chodzi o to, że był zły, po prostu był zabawny i Stuhr fajnie go sparodiował. Zamiast też się pośmiać to Ty już oburzony, ja nawet z siebie samego lubię się pośmiać, w końcu śmiech to zdrowieAdam pisze:śmiejecie się a ja mam wszystkie 3 główne wydania wiadomości i panoramy z 2, 1 dnia przed i z dnia gali oskarów gdy wygrał Kaczmarek. Kolonko robił takie relacje że szok, nawet wywiad z Silvestrim był i Debneyem, relacja ze śniadania z kompozytorami, które do dziś Cassavantes robi u siebie, Kolonko limuzyną jechał z Kaczmarkiem na samą galę, był w domu Kaczmarka.. Full profeska. Nikt już takich relacji nie zrobi i nie robił. Nawet dziś pokazują migawkę z Hollandówną i zdawkowe info. Nikt nie wnika już w to..

nie no Stuhr megakult
mi chodziło nie o akcent tyko że już nie ma takich reporterów..

#FUCKVINYL