No ja kiedyś tak miałem, ale wtedy interesowały mnie nazwiska i etykiety. Kupowało się płytki Zimmera w ciemno i się później człowiek męczył z asłuchalnym Renaissance Man racjonalizując pod nosemTemplar pisze:A mnie to wisi i powiewa ile osób robiło dany score, byle muzyka była dobra, a czy robiła ją jedna osoba, czy też 1000 osób, to co to za różnica? Jak wam się coś spodoba i później dowiecie się, że to jednak 10 kompozytorów robiło to nagle przestaje wam się podobać?
HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Recenzja TDKR będzie zapewne w przyszły weekend, może dzień wcześniej. W tę środę idę do kina do IMAX.
-
Templar
A co z Wawrzkiem, chciał pisać recenzję to mu nie pozwolili, zmienił redakcję i dużo mu to nie dało z tego co widzę 
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Wawrzyniec przyjął to do wiadomości 
niech wraca bo coś niemrawa ta zmiana redakcji
w ogóle Aliensy dziś napisał dla MF.. skacze po kwiatkach jak rychu czarnecki 
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ja myślę, że to raczej stara recka, którą teraz wrzucili. Przecież MF ciągle wrzuca jakieś zaległe recki.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
-
Templar
Bo tam na modemach jeszcze jadę, zanim się wrzuci recka na serwer to 2 miesiące mija 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dobrze, że nie mają podziału na Nowości i Starocie, jak u nas, bo byłby kłopot. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Na Filmwebie pojawiła się taka informacja w komentach, dotycząca udziału Jamesa Newtona Howardw w pracy nad muzyką do TDKR:
"Christopher Nolan zaproponował Jamesowi Newtonowi Howardowi skomponowanie muzyki do filmu razem z zatrudnionym już Hansem Zimmerem. Odmówił on jednak z uwagi na, jego zdaniem, zbyt małą możliwość wkładu artystycznego wobec ugruntowanej w poprzednich projektach współpracy reżysera z tym ostatnim."
dosyć ciekawa informacja.
"Christopher Nolan zaproponował Jamesowi Newtonowi Howardowi skomponowanie muzyki do filmu razem z zatrudnionym już Hansem Zimmerem. Odmówił on jednak z uwagi na, jego zdaniem, zbyt małą możliwość wkładu artystycznego wobec ugruntowanej w poprzednich projektach współpracy reżysera z tym ostatnim."
dosyć ciekawa informacja.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
-
Templar
Patrząc na ostatnie dokonania JNH to pozostaje tylko powiedzieć "Dzięki Bogu!"

ale przecież to było dawno wiadome - Howard to pare razy już oficjalnie w wywiadach mówił, że sam zrezygnował. po prostu nie miał już tam czego szukać i taka prawda
a to czy to zaproszenie od Nolana to była tylko kurtuazja rezysera czy nie, to nie ma znaczenia.
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Jeżeli ( a tego nie wiem ) cała liryka w BB była dziełem Howarda to Jego wkład podobał mi się bardziej, niż cały wkład Zimmera we wszystkich trzech częściach 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John