BRIAN TYLER - THE EXPENDABLES 2 (2012)
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: BRIAN TYLER - THE EXPENDABLES 2 (2012)
No i w sumie cieniutko przy kasach, oddział geriatryczny zawiódł ze swoją frekwencją 

coś bredzisz.. EX2 są 2 tydzień z rzędu na 1 miejscu w USA. film znów zarobi z 300 baniek co znów będzie giga sukcesem jak na taka produkcje. ja byłem w weekend, była pełna sala i niesamowity klimat.. raz po raz rozlegało się gromkie "łłłłooooooo" podziwu przy stuntach, pełne wzruszenie było zobaczyć gości w wieku 40, 50 lat podjaranych jak wchodząc i wychodząc z kina gadali "ja pier*** kocham gościa, za małolata milion plakatów miałem, czuje się jak dzieciak znów, wywalony w kosmos kopacz dupy". Sly zrobił wielką rzecz z jedynką, i powtórzył to jeszcze lepiej w dwójce, która jest lepszym filmem na wielu płaszczyznach. Kto wie czy za parę lat te filmy nie będą zaliczane do początku odrodzenia kina akcji tego typu i w tym oldschoolowym stylu, które to może się odrodzić. Sly zrobił filmy robione dla ludzi, z sentymentu, z mruganiem do widza i bez ściemy - autoironia i nawiązania do poprzednich wcieleń filmowych czy nawet życia prywatnego aktorów w dwójce miażdżą...
To tak na szybko.. Resztę później, bo szykuje sobie obszerny post o muzie i filmie.. Przez 2 tyg zdążyłem dobrze się zapoznać ze scorem, a z racji nieobecności na forum postanowiłem poczekać z postem na projekcję filmu która miała rozwiać kilka moich pytań co do muzy - i rozwiązała, choć część się pojawiło nowych. A że Maras jak zawsze widzi oftop tylko w Marnynellim i Desplacie, tak więc i tutaj kilka stron bezsensownego oftopu nie zauważył a mnie cięzko było przebranąc przez te brednie
To tak na szybko.. Resztę później, bo szykuje sobie obszerny post o muzie i filmie.. Przez 2 tyg zdążyłem dobrze się zapoznać ze scorem, a z racji nieobecności na forum postanowiłem poczekać z postem na projekcję filmu która miała rozwiać kilka moich pytań co do muzy - i rozwiązała, choć część się pojawiło nowych. A że Maras jak zawsze widzi oftop tylko w Marnynellim i Desplacie, tak więc i tutaj kilka stron bezsensownego oftopu nie zauważył a mnie cięzko było przebranąc przez te brednie

NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
toś matematyk po fuju
film zarobi z palcem w d więcej niż jedynka.
http://www.filmweb.pl/news/Box+office+% ... +USA-88304
tak więc ten post:

http://www.filmweb.pl/news/Box+office+% ... +USA-88304
tak więc ten post:
to tylko zwykły trollingkiedyśgrześ pisze:No i w sumie cieniutko przy kasach, oddział geriatryczny zawiódł ze swoją frekwencją

NO CD = NO SALE
W USA przędzie znacznie cieniej niż jedynka i do setki nie dojdzie, co jest sporym rozczarowaniem. Za to na świecie radzi sobie lepiej i ogólnie zarobki będą porównywalne, może nieco lepsze od części pierwszej, ale przy kontynuacji i większym budżecie i tak liczono na więcej.No i w sumie cieniutko przy kasach, oddział geriatryczny zawiódł ze swoją frekwencją
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Na Miłość Boską RAMBO 2 zarobiło 2 razy więcej milion lat temu, powrót na ziemię z obłoków 
ps. i to przy jakim budżecie

ps. i to przy jakim budżecie

milion filmów zarobiło więcej i co z tego?
ten zarobi swoje, na razie jest hitem i przebił już jedynkę i to się liczy. a jak ktoś ma ambicje że to zarobi tyle co avatar czy avengers to chyba zbędna dyskusja?

NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
nie przebił, a był droższy
do 274 mln USD droga daleka i wyboista
Nie kumam, zamykamy oczy i świat się zmienia, ta sztuka się nie uda 

zarobki mnie mało obchodzą.. czyjeś
jakbym miał spore tantiemy z filmu jak Brajan to bym śledził te cyferki
najważniejsze jest to, że będzie dłuższa wer.reżyserska
Djokovica nie ma w filmie a przecież wystąpił, więc będzie w reżyserskiej 

NO CD = NO SALE
A no właśnie zapomniałem, że miał tam wystąpić.Adam pisze:zarobki mnie mało obchodzą.. czyjeśjakbym miał spore tantiemy z filmu jak Brajan to bym śledził te cyferki
najważniejsze jest to, że będzie dłuższa wer.reżyserska
Djokovica nie ma w filmie a przecież wystąpił, więc będzie w reżyserskiej
On tam rakietą tenisową walczy:
http://www.youtube.com/watch?v=v_HP47sK5wo

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
nie ma w tym nic śmiesznego. widać nigdy nie dostałeś kantem rakiety 

NO CD = NO SALE
Nie no zabawne zwłaszcza jak się porówna ze sceną na lotnisku. BTW Skończę sesję muszę iść na to do kina.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
zaczyna się triumfalny pochód Brajana po recenzjach ze swoim epickim scorem z epickiego filmu EX2
:
http://moviemusicuk.us/2012/08/27/the-e ... ian-tyler/

http://moviemusicuk.us/2012/08/27/the-e ... ian-tyler/
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Pochód? Na razie jedna pozytywna recka, spokojnie.
To tak samo jak ten pochód w box office. Ostatni tydzień był jednym z najgorszych w USA jeżeli chodzi o ludzi w kinach. I to, że EX2 są na pierwszym to nic jeszcze nie znaczy, jeżeli się dokładnie popatrze ile zarobił. Jest poniżej oczekiwań.

#WinaHansa #IStandByDaenerys