FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
To jest trasa koncertowa z rockbandem na stojąco w mniejszych obiektach promująca jego solową płytę, ale zagra na niej też swoją muzykę z filmów i gier ale w aranżacji na rockowy band.
I tak - musisz kupić bilet a potem też dokupić VIP jeśli chcesz skorzystać z dobrodziejstw VIP
I tak - musisz kupić bilet a potem też dokupić VIP jeśli chcesz skorzystać z dobrodziejstw VIP
#FUCKVINYL
Szkoda, że Pierścienie nie cieszą się taką estymą i popularnością jak chociażby Gra, bo taki koncert to była by nie lada gratka, a takie rockowe wygłupy z hurdy gurdy, to raczej nie dla mnie, choć samego Beara napewno było fajnie zobaczyć na żywo 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To jest po części i mój problem z tym koncertem, który może być fajną rozrywką. Ale jednak zdecydowanie wolałbym klasyczny koncert z orkiestrą. Tylko wiadomo Bear jeszcze nie ma takiego statusu jak Hans, aby z całą orkiestrą po Europie podróżować.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
przede wszystkim to kosztuje. nic nie generuje w tym biznesie takich kosztów, jak właśnie orkiestra.
wynajęcie na dzień londyńskiej RPO z całym zapleczem (grywał z nimi koncerty m.in. Hisaishi i Brian Tyler), to ponad 100 tys $ (w pandemii Townson to kiedyś podał w jednym z komentarzy na FB w dyskusji o odwoływanych koncertach, ale po kilku minutach usunął - pewnie zorientował się, że "zdradza" tajemnice kontraktów).
wynajęcie na dzień londyńskiej RPO z całym zapleczem (grywał z nimi koncerty m.in. Hisaishi i Brian Tyler), to ponad 100 tys $ (w pandemii Townson to kiedyś podał w jednym z komentarzy na FB w dyskusji o odwoływanych koncertach, ale po kilku minutach usunął - pewnie zorientował się, że "zdradza" tajemnice kontraktów).
#FUCKVINYL
koncert Williamsa z Tokio - którego nie wiedzieć czemu nie miał i nie ma na blurayu żaden PL sklep - wjechał na Disney+ , także cóż, kolejny raz wydawca traci możliwość sprzedaży wersji fizycznej u mnie,.
#FUCKVINYL
Bryan Adams na tegorocznym Sylwestrowym koncercie na Stadionie Śląskim wykonał na żywo, między innymi,
jego dwie piosenki filmowe w wersji akustycznej i pół-askutycznej - z "Robin Hooda" i "3 Muszkieterów".
Co ciekawe, pewnie barany z TVP nie doczytały umowy z managementem Adamsa, po 3 dniach od opublikowania ich na YT,
TVP zmieniła dostęp wszystkich 6 piosenek jakie zaśpiewał, na niepubliczny więc nie można już ich namierzyć, jeśli ktoś wcześniej nie zapisał sobie linku.
ALE w całości są - przynajmniej na chwilę obecną - na Facebooku TVP.
Robina miałem zapisanego, więc z YT:
youtu.be/FSixQFzh_W0
A Muszkieterowie są na FB tutaj - https://fb.watch/wW8Xf--GRe/
No i trzeba odnotować, że był to pierwszy od aż 15 lat (od występu Roxette) występ na polskim Sylwestrze artysty, który rzeczywiście zasługuje na miano "gwiazdy".
jego dwie piosenki filmowe w wersji akustycznej i pół-askutycznej - z "Robin Hooda" i "3 Muszkieterów".
Co ciekawe, pewnie barany z TVP nie doczytały umowy z managementem Adamsa, po 3 dniach od opublikowania ich na YT,
TVP zmieniła dostęp wszystkich 6 piosenek jakie zaśpiewał, na niepubliczny więc nie można już ich namierzyć, jeśli ktoś wcześniej nie zapisał sobie linku.
ALE w całości są - przynajmniej na chwilę obecną - na Facebooku TVP.
Robina miałem zapisanego, więc z YT:
youtu.be/FSixQFzh_W0
A Muszkieterowie są na FB tutaj - https://fb.watch/wW8Xf--GRe/
No i trzeba odnotować, że był to pierwszy od aż 15 lat (od występu Roxette) występ na polskim Sylwestrze artysty, który rzeczywiście zasługuje na miano "gwiazdy".
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Na razie na stronie widzę tylko informacje o zagranicznych koncertach ( w tym Berlinie co mnie cieszy). Ale nie widzę informacji o polskich koncertach, które ponoć miały być w maju. 

będą. jest info że daty na Polskę wkrótce.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A dziękuję, to poczekam z oficjalnym newsem, kiedy będą znane i polskie terminy. W Berlinie mam koncert w Tempodromie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
FMF Young Talents Award i muzyka do dokumentu o Celine Dion? Dziwny wybór, że się tak wyrażę. Plus zważywszy na rodzaj i tematykę, to pewnie w jakieś plumkanie to pójdzie.
https://fmf.fm/news/363
https://fmf.fm/news/363
Ło jezu, do tej pory w tym konkursie fragment filmu był zawsze z tytułów z CV jednego z gości specjalnych, czyli pewnie (?) ten Redi Hasa będzie gościem 
To już nawet ja z Wawrzkiem jesteśmy bardziej znani od niego

To już nawet ja z Wawrzkiem jesteśmy bardziej znani od niego

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Kto? To jakiś kuzyn Rudiego Schubertha?Adam pisze:Redi Hasa

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Redi Hasa jest albańskim wiolonczelistą.
https://www.redihasa.com/
Według jego dyskografii współpracował z Ludovico Einaudi i Robertem Plantem.
Tu współpraca z Robertem Plantem.
youtu.be/jwEYwLICEF8
Tu muzyka z dokumentu o Celine Dion.
youtu.be/r949w5hPVeA
Pewnie nie jest to poziom Yo-Yo Ma, ale nie można napisać, że jest nikim.
https://www.redihasa.com/
Według jego dyskografii współpracował z Ludovico Einaudi i Robertem Plantem.
Tu współpraca z Robertem Plantem.
youtu.be/jwEYwLICEF8
Tu muzyka z dokumentu o Celine Dion.
youtu.be/r949w5hPVeA
Pewnie nie jest to poziom Yo-Yo Ma, ale nie można napisać, że jest nikim.
Dziś wieczorem o 21:00 naszego czasu startuje w O2 Arenie w Londynie wielka feta rozpoczynająca nowy sezon Formuły 1.
Koncert będzie streamowany na żywo na YouTubie i Facebooku F1, a wystąpią m.in. Brian Tyler ze swoim elektronicznym setem, oraz Take That:

youtu.be/Mw1r6DwYy-g
Koncert będzie streamowany na żywo na YouTubie i Facebooku F1, a wystąpią m.in. Brian Tyler ze swoim elektronicznym setem, oraz Take That:

youtu.be/Mw1r6DwYy-g
#FUCKVINYL