JOHN CARTER - Michael Giacchino

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

Re: JOHN CARTER - Michael Giacchino

#616 Post autor: Tomek » ndz mar 11, 2012 22:01 pm

Przy tym wyniku, który (film) uzyskał w ten weekend, śmiem twierdzić, że nie :D
Obrazek

Templar

#617 Post autor: Templar » ndz mar 11, 2012 22:12 pm

A ja jeszcze tylko przypomnę, że Ghost Protcol w pierwszy weekend miało poniżej 30 mln $ i też sporo osób mówiło, że lipa, a jak się skończyło to już wszyscy wiemy :P 600 mln $ potrzeba, aby powstała kontynuacja, 1/6 tej kwoty już jest ;)

A wracając do muzyki, kto zamierza to zrecenzować?

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#618 Post autor: DanielosVK » ndz mar 11, 2012 22:14 pm

Recenzja jest już na stronie. Widziałeś? :P
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#619 Post autor: Wawrzyniec » ndz mar 11, 2012 22:14 pm

Templar pisze:
Tomek pisze:Hmm... Może lepiej byłoby przenieść ta dyskusje o kasie w przemyśle filmowym do działu filmowego, bo nie ma to kompletnie związku z muzyką Giacchino ani tym bardziej czy film jest dobry czy nie...
Od tego zależy czy Gjaczino zaserwuje nam kolejną dawkę Cartera :P
Hm, "Cartera" raczej nie. Ale zapewne nie za tak długi czas otrzymamy kolejny soundtrack z "Mission Impossible". :)
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Templar

#620 Post autor: Templar » ndz mar 11, 2012 22:22 pm

DanielosVK pisze:Recenzja jest już na stronie. Widziałeś? :P
A rzeczywiście, nie zauważyłem :P No przynajmniej nie ma faila jak przy GP :mrgreen:
Wawrzyniec pisze:Hm, "Cartera" raczej nie. Ale zapewne nie za tak długi czas otrzymamy kolejny soundtrack z "Mission Impossible". :)
No ja już czekam na zapowiedź, tylko te M:I to strasznie wolno robią, jedynka w 1996, dwójka w 2000, trójka w 2006 i GP w 2011 - 4, 6 i 5 lat przerwy, ja bym chciał już za 2 lata kolejną :P

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#621 Post autor: kiedyśgrześ » pn mar 12, 2012 00:46 am

Pytanie do tych co kupują :) Bierzecie teraz tego Cartera, czy czekacie na szersze wznowienie z Intrady :?:
Chyba są na to spore szanse w relatywnie krótkim czasie przy obecnym układzie :?
Obrazek

Templar

#622 Post autor: Templar » pn mar 12, 2012 01:09 am

kiedyśgrześ pisze:Pytanie do tych co kupują :) Bierzecie teraz tego Cartera, czy czekacie na szersze wznowienie z Intrady :?:
Chyba są na to spore szanse w relatywnie krótkim czasie przy obecnym układzie :?
Ja zamówiłem już z Amazona, jak pojawi się kiedyś jakiś complete to też wezmę :P

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#623 Post autor: kiedyśgrześ » pn mar 12, 2012 01:27 am

Myślałem, że masz już dawno download, a może masz już dawno dowload :?: :mrgreen:
Obrazek

Templar

#624 Post autor: Templar » pn mar 12, 2012 01:44 am

kiedyśgrześ pisze:Myślałem, że masz już dawno download, a może masz już dawno dowload :?: :mrgreen:
No póki co słucham wersji z iTunesa, płytkę zamówiłem na amerykańskim Amazonie i wybrałem najtańszą opcję wysyłki, według tego co mi podali to dopiero w kwietniu ją chyba dostanę :P

Mefisto

#625 Post autor: Mefisto » pn mar 12, 2012 01:45 am

Tomek pisze:Przy tym wyniku, który (film) uzyskał w ten weekend, śmiem twierdzić, że nie :D
eee, nie takie rzeczy już Hollywood robiło ;)
Templar pisze: No ja już czekam na zapowiedź, tylko te M:I to strasznie wolno robią, jedynka w 1996, dwójka w 2000, trójka w 2006 i GP w 2011 - 4, 6 i 5 lat przerwy, ja bym chciał już za 2 lata kolejną :P
Przy takim sukcesie na pewno będzie szybciej nr 5 :)

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#626 Post autor: Mystery » pn mar 12, 2012 09:25 am

Hm, "Cartera" raczej nie. Ale zapewne nie za tak długi czas otrzymamy kolejny soundtrack z "Mission Impossible". :)
Mefisto pisze:
Templar pisze: No ja już czekam na zapowiedź, tylko te M:I to strasznie wolno robią, jedynka w 1996, dwójka w 2000, trójka w 2006 i GP w 2011 - 4, 6 i 5 lat przerwy, ja bym chciał już za 2 lata kolejną :P
Przy takim sukcesie na pewno będzie szybciej nr 5 :)
Tylko, że po takim sukcesie, Hollywood znów przypomniało sobie o Tomie i może mieć on w najbliższym okresie pełne ręce roboty. Już teraz 2012 i 2013 ma zabukowany, a ostatnio w swoim "Star Is Born" chce go Eastwood. MI: V nie zaczną wcześniej niż w 2014, więc myślę, że jak dobrze pójdzie to w 2015 powinno już być :wink: A i nie byłbym taki pewien angażu Giacchino, wszystko zależy tu od tego kto zasiądzie na stołku reżysera. Na razie nie ma co wybiegać w przyszłość i lepiej skupić się na Star Treku 2 8)

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#627 Post autor: Wawrzyniec » pn mar 12, 2012 12:07 pm

Ja tam z produkcji z Tomem Cruisem chyba najbardziej czekam na to coś, co jeszcze nie ma tytułu:

http://www.imdb.com/title/tt1483013/

Film science fiction i to w reżyserii gościa od "Tron: Legacy". :) Chociaż szanse, że i w ten projekt zaangażuje się Daft Punk raczej mały.

Zaś co do Giacchino to rzeczywiście chyba trzeba liczyć, że powstanie "1906". Ale patrząc po wynikach kasowych "M:I 4" chyba studia dadzą Birdowi zielone światło. Chyba, że jednak będą mieli obawy widząc sytuację "Cartera" Stantona.

Chociaż z tego co czytam, to choć w Stanach film się tak sobie sprzedaje, to w reszcie świata, sobie nieźle radzi.

Templar

#628 Post autor: Templar » pn mar 12, 2012 12:55 pm

Mystery Man pisze:Tylko, że po takim sukcesie, Hollywood znów przypomniało sobie o Tomie i może mieć on w najbliższym okresie pełne ręce roboty.
No właśnie, dwójka M:I też sporo zarobiła i na kolejną część przyszło nam czekać 6 lat :P

Co do Cartera przeglądam sobie daty premier i film jeszcze nie wyszedł w wielu krajach - China, Japonia, Korea Południowa - w każdym z tych krajów może zarobić kilkadziesiąt milionów $ ;)

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#629 Post autor: Mystery » pn mar 12, 2012 13:20 pm

Ja tam z produkcji z Tomem Cruisem chyba najbardziej czekam na to coś, co jeszcze nie ma tytułu:
Nie wiadomo co to będzie, ale również jestem tego ciekaw :) Co do tytułu to będzie nazywać się chyba "Horizons", wcześniej było "Oblivion".
China, Japonia, Korea Południowa
Dla takiego dużego, przygodowego sci-fi w 3D jak John Carter, jakaś stówka z tych trzech krajów powinna wpaść :wink:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#630 Post autor: Wawrzyniec » pn mar 12, 2012 13:24 pm

Templar pisze:Co do Cartera przeglądam sobie daty premier i film jeszcze nie wyszedł w wielu krajach - China, Japonia, Korea Południowa - w każdym z tych krajów może zarobić kilkadziesiąt milionów $ ;)
E u Chińczyków to pewnie już można zdobyć ten film na DVD. :wink:

ODPOWIEDZ