Cóż.. bądźmy konsekwentni.dziekan pisze:Why So Serious Bucholc?

Tego nie powiem, Inon Zur to jakiś tam pomniejszy kompozytor i jego ostatnie prace nie rzucają na kolana.Adam Krysiński pisze:A świastak siedzi i zawija Hansa w sreberkaEle pisze:Soule? Chodzi o Jeremy'ego Soule'a? Jeżeli tak to jasne że lepszy od Desplata!Jeszcze napiszcie że jakis WTF Inon Zur lepszy od Desplata
no nie jest to żaden stratocaster... Wypraszam sobie (straty mają inną budowę i inaczej przetworniki ułożone i w ogóle to inna bajka - tu mamy układ 2xH a w stracie masz3 single)...Adam Krysiński pisze:Babuch ma strata?
A tego to już nie wiem. To trzeba byłoby się Kopera spytać on jest lepiej poinformowany. Chyba, gdyż akurat Tina Guo nie pochodzi z Chin.A co do tamtej ładnej panii z wiolonczelą, to czy to nie przypadkiem Tina Guo? Widziałem podobne zdjęcia na jej stronie, z okazji jej solówek w Sherlocku.
Ale przecież ja nie raz już pisałem, że nie potrafię grać na żadnym instrumencie i jestem w ogóle nie uzdolniony muzycznie. Więc mnie proszę wypisać, gdyż nic nie zdziałam. A po za tym nie wiem czemu akurat syntezatory? Mam inne ulubione instrumenty, o których nie raz wspominałem, ale nawet nie chcę, aby teraz zgadywano jakie to są.Maciej Wawrzyniec Olech - Syntezatory
Oczywiście zawsze ja, ale możecie być spokojni prędko jakiegoś tematu nie zapodam.Ale to Wawrzyniec zakładając ten temat spuścił tym samym z łańcuchów głodne wilki
hahaha Koper - miszczu ciętej ripostyKoper pisze:Tam w Toruniu to wszyscy niedzielni - wiadomo dlaczego:P
Spoko luz! Ja gram na gitarze, na dzwonkach chromatycznych, na flecie, uczę się na wiolonczeli i dali mi ambient!Ale przecież ja nie raz już pisałem, że nie potrafię grać na żadnym instrumencie i jestem w ogóle nie uzdolniony muzycznie. Więc mnie proszę wypisać, gdyż nic nie zdziałam. A po za tym nie wiem czemu akurat syntezatory? Mam inne ulubione instrumenty, o których nie raz wspominałem, ale nawet nie chcę, aby teraz zgadywano jakie to są.