Dungeons & Dragons (2023) - Lorne Balfe

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

Re: Dungeons & Dragons (2023) - Lorne Balfe

#61 Post autor: Koper » pn paź 14, 2024 16:13 pm

Wawrzyniec pisze:
ndz lis 26, 2023 00:46 am
Dlaczego w recenzji Dungeons and Dragons Southalla jest zdjęcie dawnego reprezentanta Holandii w piłce nożnej Edgara Davidsa? :?
http://www.movie-wave.net/dungeons-and- ... g-thieves/
"Michelle Rodriguez star as Edgin Darvis" - Darvis/Davids... whatever. ;)

A ta praca Balfa niby sympatyczna, ale w sumie tak z niecały miesiac temu oglądałem ten film, ale żebym jakoś specjalnie pamiętał i tęsknił do scoru to nie powiem. Chociaż rozumiem, że jak na Lorne to i tak trzeba peany wnosić, że nie spierdolił? ;)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

#62 Post autor: lis23 » pn paź 14, 2024 18:32 pm

Ja w końcu muszę obejrzeć film, podchodziłem kilka razy ale jest tylko dubbing lub napisy, nie ma lektora a z dubbingiem oglądać nie chcę ;)
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#63 Post autor: Wawrzyniec » śr paź 16, 2024 10:34 am

Koper pisze:
pn paź 14, 2024 16:13 pm

A ta praca Balfa niby sympatyczna, ale w sumie tak z niecały miesiac temu oglądałem ten film, ale żebym jakoś specjalnie pamiętał i tęsknił do scoru to nie powiem. Chociaż rozumiem, że jak na Lorne to i tak trzeba peany wnosić, że nie spierdolił? ;)
Już nie przesadzajmy, w ostatnim czasie Lorne Balfe miał kilka prac i momentów, gdzie więcej niż "nie spierdolił", jak to napisałeś. A w przypadku D&D polecam przesłuchać ten 30 minutowy Image Album "Jukebox ". Wszystkie tematy są fajnie rozwinięte i album potrafi dać trochę frajdy, co nawet Mystery zauważył.
A sam film Ci się podobał?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#64 Post autor: Koper » śr paź 16, 2024 18:58 pm

Fajny, taki trochę w klimatach Legend of Vox Machina ino live-action... aczkolwiek, żebym czuł jakieś większe potrzeby wracania do niego. Ot, miły rozrywkowy seans, ale bez większych ochów i achów. Na plus nie bycie niczego sequelem ani remakem. ;)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

ODPOWIEDZ