patrząc na ich ostatnia politykę wydawniczą, raczej nie ma co marzyć o fizycznym wydaniu przy takiej ilości materiałuWawrzyniec pisze: ↑sob lut 27, 2021 14:06 pmTo się ucieszycie, Tom Holkenborg potwierdził, że WaterTowerMusic wyda kompletny 4 godzinny score do tego filmu!![]()
Junkie XL - Justice League: Snyder's Cut (2021)
Re: Junkie XL - Justice League: Snyder's Cut (2021)
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Właśnie też mnie intryguje, czy będzie tylko to jedno wydanie digital 4 godziny, czy jednak dadzą jakąś okrojoną godzinną wersję dla normalniejszych słuchaczy. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Będzie 4 CD scoru i jeszcze 2 bonusowe płyty, jedna z konceptami, a druga z remixamiWawrzyniec pisze: ↑ndz lut 28, 2021 17:54 pmWłaśnie też mnie intryguje, czy będzie tylko to jedno wydanie digital 4 godziny, czy jednak dadzą jakąś okrojoną godzinną wersję dla normalniejszych słuchaczy.![]()
Liczę na kolekcjonerskie wydanie całości na vinylu, aby było czym wytapetować pokój. 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gdzieś się tego dowiedział?!Mystery pisze: ↑pn mar 01, 2021 14:41 pmBędzie 4 CD scoru i jeszcze 2 bonusowe płyty, jedna z konceptami, a druga z remixamiWawrzyniec pisze: ↑ndz lut 28, 2021 17:54 pmWłaśnie też mnie intryguje, czy będzie tylko to jedno wydanie digital 4 godziny, czy jednak dadzą jakąś okrojoną godzinną wersję dla normalniejszych słuchaczy.![]()
![]()
![]()
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ach Mystery, masz mnie, dałem się nabrać! 
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Jedną z płyt bonusowych będzie "Good Quality Mix edition".
Na to już się nikt nie nabierze 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No to przyznać się! Kto ma ochotę pobawić się w poszukiwaczy? Wystarczy zebrać wszystkie by dostąpić muzycznego olśnienia!
P.S. Co jak co ale akurat sama akcja promocyjna jak najbardziej na plus.
https://www.facebook.com/WaterTowerMusi ... 3900337575The next single from Zack Snyder's Justice League has been split up into 3 stems – find all 3 to unlock the full track. Here’s your first clue. Let the Motherbox Hunt begin! http://bit.ly/3ed7Y6C #SnyderCut
P.S. Co jak co ale akurat sama akcja promocyjna jak najbardziej na plus.
Dobra, z nudów pobawiłem się w poszukiwacza. Było łatwiej niż się spodziewałem (no może poza odpaleniem VPN na USA bo na DC Community nie da się wejść z Polski).
Nie powiem, akcja fajna, ale ten jednominutowy utwór jako nagroda wypada słabo...
youtu.be/dhGla9UZqMA
Nie powiem, akcja fajna, ale ten jednominutowy utwór jako nagroda wypada słabo...
youtu.be/dhGla9UZqMA
Całe to zamieszanie o tą minutę?
Film za niecałe 2 tygodnie, więc śmiało mogliby już dać okładkę z tracklistą i klipami, a nie wydurniać się takimi podchodami.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Pełna zgoda z przedmówcą. Patrząc po tych zapowiedziach, to spodziewałem się czegoś ekstra. A nawet jak miała to być mizerna muzyka, to oczekiwałem jakiegoś 10 minutowego tracka perkusyjnym łubu-dubu. A tutaj 1 minuta chórku, którego już Junkie używał w 300: Rise of the Empire, Mad Max: Fury Road i właściwie w każdym używanym przez niego scorze.
Właśnie ja tak samo myślałem. Że tu stawka jest o jakiś 10 minutowy utwór, który może chociaż długością nadrobi, jak jakość zawiedzie (hehe). Ale ta jedna minuta to mnie po prostu rozwaliła. Jak to się kiedyś mówiło: żalll