Właśnie też mnie intryguje, czy będzie tylko to jedno wydanie digital 4 godziny, czy jednak dadzą jakąś okrojoną godzinną wersję dla normalniejszych słuchaczy.
Właśnie też mnie intryguje, czy będzie tylko to jedno wydanie digital 4 godziny, czy jednak dadzą jakąś okrojoną godzinną wersję dla normalniejszych słuchaczy.
Będzie 4 CD scoru i jeszcze 2 bonusowe płyty, jedna z konceptami, a druga z remixami
Będzie 4 CD scoru i jeszcze 2 bonusowe płyty, jedna z konceptami, a druga z remixami
Gdzieś się tego dowiedział?! Adam przecież napisał:
No to przyznać się! Kto ma ochotę pobawić się w poszukiwaczy? Wystarczy zebrać wszystkie by dostąpić muzycznego olśnienia!
The next single from Zack Snyder's Justice League has been split up into 3 stems – find all 3 to unlock the full track. Here’s your first clue. Let the Motherbox Hunt begin! http://bit.ly/3ed7Y6C #SnyderCut
Dobra, z nudów pobawiłem się w poszukiwacza. Było łatwiej niż się spodziewałem (no może poza odpaleniem VPN na USA bo na DC Community nie da się wejść z Polski).
Nie powiem, akcja fajna, ale ten jednominutowy utwór jako nagroda wypada słabo...
Całe to zamieszanie o tą minutę? Film za niecałe 2 tygodnie, więc śmiało mogliby już dać okładkę z tracklistą i klipami, a nie wydurniać się takimi podchodami.
Pełna zgoda z przedmówcą. Patrząc po tych zapowiedziach, to spodziewałem się czegoś ekstra. A nawet jak miała to być mizerna muzyka, to oczekiwałem jakiegoś 10 minutowego tracka perkusyjnym łubu-dubu. A tutaj 1 minuta chórku, którego już Junkie używał w 300: Rise of the Empire, Mad Max: Fury Road i właściwie w każdym używanym przez niego scorze.
Właśnie ja tak samo myślałem. Że tu stawka jest o jakiś 10 minutowy utwór, który może chociaż długością nadrobi, jak jakość zawiedzie (hehe). Ale ta jedna minuta to mnie po prostu rozwaliła. Jak to się kiedyś mówiło: żalll