Co do Szwecji - hahaha, przydało się oglądanie filmów Bergmana

Właśnie się zastanawiałem czy iść bo jakoś mi się nie chciało,ale te słowa mnie zdopingowałyMystery pisze:Giacchino i Reeves zagrali w jednym z utworów, video z sesji![]()
http://vimeo.com/99593848
No i już po filmie, znakomite osiągnięcie w swoim gatunku, jak to wyreżyserowane i nakręcone, jakie efekty, jaka muza, tak też do kina marsz!
Nie wiem, to hp_gof wszędzie wtrynia DesplataAle dlaczego porównujecie "monster-movie" do "apokaliptycznego s.f."?![]()
Co ja pierwszy, to Myster rozpoczął temat z Godzillą:hp_gof pisze:Nie hp_gof, tylko Templar pierwszy na poprzedniej stronie zaczął porównywać, to siłą rzeczy się odniosłem.
a teraz zwala na innychMystery pisze:No i te brzmią już bardzo dobrze. Gorilla Warfare, mogło by się równie dobrze nazywać Godzilla Warfare, niech Olo słucha i się uczy![]()
Wiem, że to ja, dlatego zwaliłem na hp_gofaCo ja pierwszy, to Myster rozpoczął temat z Godzillą:
Adam styleMystery pisze:Wiem, że to ja, dlatego zwaliłem na hp_gofa
No właśnie jeszcze nie, miałem rano się wybrać, ale z pewnych powodów nie wyszło, może jeszcze dzisiaj pójdę jak się uda na jakiś wieczorny pokaz.hp_gof pisze:No właśnie. A przy okazji, Templar, widziałeś film? Jakieś opinie?