To miałbym szanse na tytuł najbardziej kontrowersyjnego recenzenta muzyki filmowej w Polsce, gdyby tylko nie to, że nie jestem recenzentemKoper pisze:Templar to bywa bardziej kontrowersyjny od Dębicza, więc to żadna wyrocznia.
DANIEL BLOOM - NIEULOTNE (2013)
-
Templar
Re: DANIEL BLOOM - NIEULOTNE (2013)
Młode idzie w filmówce wreszcie, więc i Ty możesz w reckowaniu zacząć 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Ja nie umiem takich rzeczy pisać, ja to umysł ścisły jestem, a nie humanista
Potrzebuję jakiegoś "autora widmo", podam mu ocenę, dorzucę kilka krótkich określeń, typu fajny, nudny, cudowny, piękny, do dupy i zrobi mi z tego profesjonalną reckę, jest ktoś chętny? 
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ocena Wam spada. 
Kod: Zaznacz cały
Pozwoliłem sobie na lekką korektę oceny muzyki na płycie.Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
jakoś nie widze tam Waszych komentów
a obnizka oceny? wyżej tu ktoś odpowiedział za mnie 
NO CD = NO SALE
A bo albumik jeszcze nie wpadł w moje łapska, a ciekaw jestem bardzo, w końcu to fan Francisa L. 
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
-
Mefisto
chyba pora zmienić nazwę albumu na NiestotneTemplar pisze:ROTFL, kolejny Wawrzek
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
No i z tego co pisze red. nacz. Waligórski, podobno Adam spartolił książeczkę.
Nie będzie nominacji IFMCA za wydanie roku. 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Za to ma w swoim Resume taką kategorię jak "Rozczarowanie roku". Może się załapie. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Niezły rozstrzał w ocenach - Ado K.: ****, Łukasz W.: **
Dlaczego wchodząc tu, i czytając cały ten szum jaki AK tworzy wokół własnej produkcji nie mam kompletnie ochoty nawet się z tym zapoznać? A na pewno nie będę się z tym zapoznawał tylko dlatego, że to wypot będącej w konwulsjach przedśmiertnych polskiej filmówki
Na razie nie widzę ani jednego argumentu aby zawracać sobie tym głowę 

-
Templar
A to Adam to wydawał?Tomek pisze:Dlaczego wchodząc tu, i czytając cały ten szum jaki AK tworzy wokół własnej produkcji nie mam kompletnie ochoty nawet się z tym zapoznać?
z byka spadliście? nie miałem z tą płytą absolutnie nic wspólnego. dowiedziałem się msc wcześniej że wyjdzie i tyle. "fajnie, to czekam". jedyny związek soundtracks.pl z tym tytułem to patronat medialny i nasze logo na tylnej okładce, jedno z kilku różnych. a załatwiło się to standardowo bez w ogóle udziału kompozytora który ode mnie dowiedział się że w ogóle będziemy to patronować. szkoda że przy np. hobbicie nie jechaliście po mnie że score do dupy bo przecież też tam nasze logo jest i news był... więc ponownie powtórzę że paru osobom przydało by się wyluzować bo plują na mnie jadem nie bardzo wiem za co i jest to kolejny raz ostatnio przy wydaniu polskiego scoru. czy potraficie sobie wyobrazić że nie w każdym wydaniu maczam swoje ręce? że każde polskie wydanie będzie przeze mnie reklamowane newsem, niezależnie czy brałem w nim udział czy nie? mam taką a nie inną sytuację rodzinną że od jakiegoś czasu nie mogę brać udziału we wszystkim w czym bym chciał, nie o wszystko mogę powalczyć, a przy drugiej połowie przypadków przy których np terminy pasują to np nie dogaduję się finansowo lub wytwórnia nie jest w ogóle zainteresowana współpracą. brałem udział w wydaniu i/czy współprodukcji wystarczającej już liczby płyt, więc i ciśnienie na kolejne jest tym samym o wiele mniejsze. będziecie musieli z tym żyć.
ja ocenę scoru na płycie przedstawiłem i nikogo nie zmuszam do słuchania.
ja ocenę scoru na płycie przedstawiłem i nikogo nie zmuszam do słuchania.
NO CD = NO SALE