BASIL POLEDOURIS - dyskografia

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

Re: BASIL POLEDOURIS - dyskografia

#61 Post autor: Wawrzyniec » pt lis 30, 2012 02:01 am

Tomek pisze:
Mystery pisze:Bez przesady, myślę, że taki Polowanie na Czerwony Październik ma swoich wiernych fanów.
Tutaj! :D

PS. Nie zapominaj, że dla Pawła i tak lepsze jest Crimson Tide ;-)
Nie tylko dla Pawła. :)
Templar pisze:
Paweł Stroiński pisze:I to tak naprawdę przez słownie jedną ścieżkę w historii kina...
Farewell to the King, Flesh + Blood, The Hunt For Red October, Lonesome Dove, Quigley Down Under.
No właśnie przedstawiłeś dokładnie listę, do której staram się przekonać i sobie wmówić, że jest kultowa.
"Flesh + Blood" jak najbardziej tak, świetna praca. Ale jak wspomniałem "Farewell to the King" nie rozumiem. :? A "Lonesome Dove" i 'Quigley Down Under" jakoś mi przeleciały mimo co najmniej 5 podejść. Niezła była, ale też bez szalu ścieżka do tego filmu baseballowego z Costnerem czy kim tam? :?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#62 Post autor: kiedyśgrześ » pt lis 30, 2012 02:33 am

Ehh Wawrzyniec połknij to i przestań smucić :P

http://www.youtube.com/watch?v=L1K-IFTl ... 600E41973F
Obrazek

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#63 Post autor: Koper » pt lis 30, 2012 17:00 pm

Wawrzyniec pisze:A "Lonesome Dove" i 'Quigley Down Under" jakoś mi przeleciały mimo co najmniej 5 podejść
To już słów brakuje. :roll:

To jakbym napisał, że mimo 5 podejść nic ciekawego nie znalazłem w "Księciu Egiptu" albo "E.T." :mrgreen:
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#64 Post autor: Wawrzyniec » pt lis 30, 2012 19:22 pm

Koper pisze:
Wawrzyniec pisze:A "Lonesome Dove" i 'Quigley Down Under" jakoś mi przeleciały mimo co najmniej 5 podejść
To już słów brakuje. :roll:
Uczymy się tolerancji. :P Ja nie wklejam "rolling eyes" i nie failuję nikogo, komu nie podobają się jakieś prace Zimmera czy Williamsa. Tak samo mógłbym reagować na niektórych tutaj opinie o "The Thin Red Line", czy też "Memoirs of a Geisha". Ale ja szanuję innych opinię i jestem w stanie zrozumieć, że to co mi się podoba nie musi podobać się innym. Szkoda, że w drugą stronę to nie zawsze idzie. :roll: :)
#WinaHansa #IStandByDaenerys

ODPOWIEDZ