Najlepszy wakacyjny score
Re: Najlepszy wakacyjny score
Ankieta zamknięta. Według naszego zacnego grona, najlepszym scorem letniego sezonu został "The Amazing Spider-Man", któremu udało się przerosnąć nasze wysokie oczekiwania (z 5 do 8 głosów). Najbardziej zawiódł nas Brave, z którym nadzieje wiązało 7 użytkowników, a ostatecznie praca ta zaskarbiła sobie głos tylko jednej osoby. Co do innych spostrzeżeń, to rozczarował nas również "Dark Shadows" (z 3 do 1), a na wysokości zadania stanęli "Snow White" (z 2 do 4) i "Dark Knight Rises" (z 3 do 4).
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Naprawdę. Myślałem, że przygodowy, pełnoorkiestrowy Spiderman to coś bardziej dla Ciebie?muaddib_dw pisze:Ja również oddałem głos na HowardaAlthazan pisze:Ja. Świetny score, dużo lepszy po kilku (-nastu) przesłuchaniach. Tematy typowo "howardowskie", melodie są śliczne, "momenty są".Adam pisze:wtf, kto głosował na Śniezke?![]()
A jak się komuś nie podoba, to niech nie słucha

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Tak naprawdę wahałem się pomiędzy Spajdim a Snowy, lecz gdy włączyłem kolejny raz Sanctuary nie miałem już wątpliwości. Niemniej jednak Horner jest tuż za HowardemWawrzyniec pisze:
Naprawdę. Myślałem, że przygodowy, pełnoorkiestrowy Spiderman to coś bardziej dla Ciebie?

Jak oczarowywało mnie po raz 3 czy 4 Imperium Kontratakuje (oczywiście w oryginalnej wersji) w kinie miałem już 7 lat. Łatwo wyliczyćkiedyśgrześ pisze:Kurde, jak tu jest średnia wieku na forum, oldschool górą![]()

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Skoro jestem najmłodszy to chyba powinienem stawiać na HGW, Tylera czy Zimmera, a tak nie robię. To chyba więc tak nie działa. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Temat odfajkowany, wszyscy się rozchodzą do słuchania prawdziwej muzyki. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy