DANNY ELFMAN - REAL STEEL (2011)
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: DANNY ELFMAN - REAL STEEL (2011)
Powiedz to Bridget Fonda.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bridget to się do swej ciotki Jane akurat nie umywa, więc wiesz...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Co masz do Bridget?Paweł Stroiński pisze:Powiedz to Bridget Fonda.

eee a ktoś o niej jeszcze pamięta? przecież jej kariera się zatrzymała w 93 r 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E Bridget Fonda też jest dobra, chociaż wiadomo wolę Jane Fondę z "Barbarelli"
A co do Elfmana to bym nie powiedział, że jest brzydki. Co więcej według mnie wiek mu służy. Ale to już trzeba byłoby dokładniej żeńską część forum, której nie ma, zapytać co sądzi o Elfmanie.
Ale w ogóle to wygląd powinien mieć tutaj jak najmniejsze znaczenie, gdyż teoretycznie to pewnie Brian Tyler zostałby wybrany najseksowniejszym kompozytorem, ale czy to w jakimś stopniu odkłada się na jego muzykę. Nie.

A co do Elfmana to bym nie powiedział, że jest brzydki. Co więcej według mnie wiek mu służy. Ale to już trzeba byłoby dokładniej żeńską część forum, której nie ma, zapytać co sądzi o Elfmanie.
Ale w ogóle to wygląd powinien mieć tutaj jak najmniejsze znaczenie, gdyż teoretycznie to pewnie Brian Tyler zostałby wybrany najseksowniejszym kompozytorem, ale czy to w jakimś stopniu odkłada się na jego muzykę. Nie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ta, chyba za tonę żelu i solarkę, a nie urodę samą w sobie. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Sugerujesz, że Brian Tyler to Agent Tomek muzyki filmowej? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Danielos nie wal błędnymi stereotypami ok? Koleś nigdy nie miał solarki na sobie, a że kiedyś miał tonę żelu i blond pasemka jak Nick Carter z BSB za młodu, to co z tego? to było 10 lat temu. Zaraz pewnie dodasz jeszcze argumencik że sobie Brajan robi foty przy swoim ferrari i astonie v8. i co z tego skoro takie auta to koszt 150 tys $? Dla kogoś zarabiającego po mln $ za film, to jak dla nas kupić teraz malucha za 5 stówek. żaden wyczyn.DanielosVK pisze:Ta, chyba za tonę żelu i solarkę, a nie urodę samą w sobie.
masz tutaj przykładowe fotki z 2 zlotu Fans Of Film Music sprzed miecha. widzisz solarę i żel? bo ja nie, tylko zmarszczki i najzwyczajniej ubranego w zwykłe jeansy i czarną koszulke zwykłego faceta z 3 dniowym zarostem.

Jeździsz po Trajlerze, a przesłuchałeś jego dwa scory na krzyż i uporczywie udowadniasz że nie ma poziomu gigantów filmówki, tak jakby ktoś tu twierdził że ma.
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Solarki może nie ma, ale żel na pewno. I nie wiem, o co znowu kupę ciskasz, kiedy odpowiadałem najzwyczajniej na słowa Wawrzka o Tylerze jako najseksowniejszym kompozytorze filmówki i ani słowa o muzyce nie napisałem.
Ale fanboyizm każe bronić.
I nigdy też nie udowadniałem, że Tyler nie dorównuje gigantom filmówki, bo to aż nazbyt oczywiste, by to udowadniać.

I nigdy też nie udowadniałem, że Tyler nie dorównuje gigantom filmówki, bo to aż nazbyt oczywiste, by to udowadniać.

Fe.
Fotki extra, ale i tak najbardziej cool i w dechę jest Young!Adam pisze:masz tutaj przykładowe fotki z 2 zlotu Fans Of Film Music sprzed miecha

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ciekawe który tam och...ł i tyle płaci Brajanowi...Adam pisze:Dla kogoś zarabiającego po mln $ za film
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
tyle się zarabia tam Koprze
tuzy biorą po 3-4 z tymże te kwoty zawsze w większości przypadków są na całkowity koszt, więc muszą też za nie opłacić nagrania. ale to i tak nie przekroczy 1/2 tej kwoty.

NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No, na całość (kompozytor+pomagierzy+orkiestra+studio nagrań) to rozumiem. Ale i tak uważam, że Brajan jest przepłacany. 

Kaczmarek miał na Niewierną 2 mln $, w czasach gdy w zasadzie poza 3 Cudem i Total Eclipse nikt o gościu nie słyszał na świecie, a co w tym scorze jest poza możdżerem i 3 skrzypkami na krzyż 

NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Teraz rozumiem, czemu np Preisner klepie muzę kameralną. Żyd jedenAdam pisze:Kaczmarek miał na Niewierną 2 mln $, w czasach gdy w zasadzie poza 3 Cudem i Total Eclipse nikt o gościu nie słyszał na świecie, a co w tym scorze jest poza możdżerem i 3 skrzypkami na krzyż