na Allegrobladerunner pisze:na której stronie internetowej mógłbym to kupić
Jerry Goldsmith - Top 10
- Koper
 - Ennio Morricone
 - Kontakt:

Re: Jerry Goldsmith - Top 10
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
						- 
				bladerunner

Koper pisze:na Allegrobladerunner pisze:na której stronie internetowej mógłbym to kupić
Oprócz Radka
To bootlegbladerunner pisze:''Rarytas kolekcjonerski - nie do kupienia w sklepach.''
Jaka masówka, na której stronie internetowej mógłbym to kupić
- 
				bladerunner

czyli, że co Adam FailAlthazan pisze:To bootlegbladerunner pisze:''Rarytas kolekcjonerski - nie do kupienia w sklepach.''
Jaka masówka, na której stronie internetowej mógłbym to kupić
Oficjalnie wydany score był tylko na Academy Promo (bez przedniej okładki):

Ostatnio zmieniony wt kwie 12, 2011 12:35 pm przez Althazan, łącznie zmieniany 1 raz.

ja wiem co trzymam w domu Bladu i wiem że to bootleg tylko co z tego? 
 płyta tłoczona, papier super, design super, dźwięk super. kupiłem a nie ukradłem, więc jest git 

NO CD = NO SALE
Ile to warte obecnie jest? Chyba z kilkaset dolców, co?Althazan pisze:Oficjalnie wydany score był tylko na Academy Promo (bez przedniej okładki):

Od ręki kupić się nie da, ale jak przypilnować, to i za mniej niż $100 się da kupić...Tomek pisze:Ile to warte obecnie jest? Chyba z kilkaset dolców, co?
- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

Jak kupisz od złodzieja to jest git?Adam Krysiński pisze:ja wiem co trzymam w domu Bladu i wiem że to bootleg tylko co z tego?płyta tłoczona, papier super, design super, dźwięk super. kupiłem a nie ukradłem, więc jest git
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
						- 
				bladerunner

dobra edytowałem wszystko ładnie i zamieściłem w pierwszym poście.