do usunięcia/nic nie wnosi do tematuAdam Krysiński pisze:Bucholc, z tej miłosci do archeologii nabawiłeś się daltonizmu?nie pisz że czerwonym bo mnie razi!
Jaka to melodia? ODCINEK 4: Black Tuesday
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No przecież o to chodzi! Tak ma działać nowa zasada! Offtopiarze tracą czas, a później Ty usuwasz ten cały szlam jednym guziczkiem. Jak zrozumieją to się uspokojąKoper pisze:Dobra, skończcie te dysputy, bo zaraz naprawdę pousuwam.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mam nadzieję, że swoje też? Bo do wątku nic nie wnoszą jakby nie patrzeć.Koper pisze:JESZCZE JEDEN GŁUPI POST I ZACZNĘ KASOWAĆ

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bucholc, ale najwięcej offtopów to Ty tu robisz. Bo nikt mi nie wmówi, że Twoje 3000 postów to same merytoryczne są.
Więc już daj spokój z tymi głupotami i tym kolorem czerwonym, bo tylko namieszałeś najwięcej.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
a efekt taki że tio Bucholc se wybiera nazwiska pod nikiem.. a powinien miec takie jak jaKoper pisze:Bucholc, ale najwięcej offtopów to Ty tu robisz. Bo nikt mi nie wmówi, że Twoje 3000 postów to same merytoryczne są.Więc już daj spokój z tymi głupotami i tym kolorem czerwonym, bo tylko namieszałeś najwięcej.

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Haha.. może sprawdzimy Twoje 200 postów z ostatnich 2 (?) dni..Koper pisze:Bucholc, ale najwięcej offtopów to Ty tu robisz. Bo nikt mi nie wmówi, że Twoje 3000 postów to same merytoryczne są.

Namieszałeś Ty, bo najpierw ustalamy zasady, a później się ich nie przestrzega.Więc już daj spokój z tymi głupotami i tym kolorem czerwonym, bo tylko namieszałeś najwięcej.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Do offtopów prowokujesz jedynie Ty. A żadnych zasad nie ustaliliśmy jeszcze.
Dobra, sam tego chciałeś...
i żadnych już offtopów poniżej tego posta.
Dobra, sam tego chciałeś...
i żadnych już offtopów poniżej tego posta.
Ostatnio zmieniony pn mar 08, 2010 16:47 pm przez Koper, łącznie zmieniany 3 razy.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
no dobrze, jest po 16 więc chyba można 
szczerze mam ochotę wrzucić poprzednią zagadkę, bo pewnie dalej nikt nie wie, ale jeszcze się okaże, że to niezgodne z regulaminem, więc niech będzie to:
http://w177.wrzuta.pl/audio/2eU3GPngxkD/zgaduj_zgadula

szczerze mam ochotę wrzucić poprzednią zagadkę, bo pewnie dalej nikt nie wie, ale jeszcze się okaże, że to niezgodne z regulaminem, więc niech będzie to:
http://w177.wrzuta.pl/audio/2eU3GPngxkD/zgaduj_zgadula