Ale chyba nie użyjesz jednych okularów na innym seansie, w sensie na innym typie. Bo to są różne technologie, te "zwykłe" to MasterImage 3D, a IMAX ma własne IMAX 3D, no i chyba nie są kompatybilne ze sobą, tak jak też mamy w telewizorach 3D aktywne i pasywne i też nie są kompatybilne, ale to trzeba by sprawdzić dla pewności. Ogólnie z tego co słyszałem to MasterImage 3D jest uznawane za najlepszą obecnie technologię 3D w kinach.Adam pisze:o, tego jeszcze nie rozkminiłemw sumie leżą mi 2 pary ze zwykłych 3d z cinemy, to sobie zabiore na godzille do imaxa je teraz na podmianę
Hans Zimmer - The Amazing Spider-Man 2 (2014)
Re: Hans Zimmer - The Amazing Spider-Man 2 (2014)
no ale Ty napisałeś że własnie tak sobie założyłeś w imaxie te ze zwykłego 3d od nich? czy ja coś źle zrozumiałem?
#FUCKVINYL
Miałem na myśli porównanie seansów, wczoraj 4DX z okularami MasterImage 3D, a dzisiaj IMAX z IMAX 3D, wczoraj lepiej mi się oglądało w tamtych (i pomijam tutaj wszystkie dodatkowe rzeczy, które tam zaserwowali), po prostu okulary wygodniejsze, do tego czyste, bez rys i obraz jaśniejszy.
W linku 24 minuty koncertu z okazji premiery filmu. Są piosenki, są tematy, jest Hans za klawiszami i ganiający z gitarą, wszystko się zgadza 
https://movies.yahoo.com/movie/the-amazing-spiderman-2/

https://movies.yahoo.com/movie/the-amazing-spiderman-2/

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ponoć w składzie Sinister Six mają się pojawić:
Green Goblin, Rhino, Doktor Octopus, Vulture, Kraven Łowca i być może Mysterio bądź Kameleon:
http://www.filmweb.pl/news/Ujawniono+bo ... %22-104518
ja liczę jednak na powrót Electro, mam nadzieje, że skoro budują uniwersum Spider Mana to nie będą uśmiercać przeciwników.
Green Goblin, Rhino, Doktor Octopus, Vulture, Kraven Łowca i być może Mysterio bądź Kameleon:
http://www.filmweb.pl/news/Ujawniono+bo ... %22-104518
ja liczę jednak na powrót Electro, mam nadzieje, że skoro budują uniwersum Spider Mana to nie będą uśmiercać przeciwników.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Już się podjarałem, a tu... MasterCard MobileTemplar pisze:skorzystałem z promocji jaką ma Cinema City do końca maja (50% zniżki z MasterCard) i za 20zł wybrałem się

Potrzebujesz tylko jakiegoś telefonu z iOS albo Androidem. Później zakładasz konto na uPaid.pl, dodajesz dowolną kartę MasterCard i masz MasterCard Mobile. Zakup trzeba zrobić przez aplikację Cinema City na telefon, dostępna właśnie tylko na iOS i Androida. A tak w ogóle promocja łączy się też z promocją środową, czyli można się wybrać za 7,25zł na film 2D albo za 8,75zł na film 3D. Jak się kupuje przez neta to doliczają jakąś durną opłatę 50 groszy, ale w tej promocji też jest dzielona na pół.Mefisto pisze:Już się podjarałem, a tu... MasterCard Mobile
No, ale wtedy to już nie będzie mnie kosztowało 20 zł, tylko z 200Templar pisze:Potrzebujesz tylko jakiegoś telefonu z iOS albo Androidem.

Tak w sumie to bilet jest generowany w postaci QR kodu, także teoretycznie dałoby się kupić go u kogoś innego, kto ma telefon z Androidem i go sobie wydrukować. Tylko pytanie jak podeszliby do tego pracownicy CC, bo nie wiem czy by przyjęli coś takiego 

No tak, jeszcze brakuje żebym robił przekręty na film do kina 

widzieliście ten 25-minutowy koncert z afterparty?
No ekipa pozamiatała
w ogóle ostatnio zauważyłem ciekawą rzecz - Hansik ma od paru lat życiówkę w filmach w dużych projektach na których mu zależy, a to co mu wpada pomniejszego lub z przymusu to olewa. na dodatek te scory w których ma życiowkę partoli wydawniczo i ostatnio tylko incepcja i rush były wyjątkami od tej reguły.

w ogóle ostatnio zauważyłem ciekawą rzecz - Hansik ma od paru lat życiówkę w filmach w dużych projektach na których mu zależy, a to co mu wpada pomniejszego lub z przymusu to olewa. na dodatek te scory w których ma życiowkę partoli wydawniczo i ostatnio tylko incepcja i rush były wyjątkami od tej reguły.
#FUCKVINYL
I jeszcze Lone Ranger i TDKR, ja bym raczej powiedział, że jego najlepsze prace są zazwyczaj dobrze wydawane, a taki TASM2 to raczej wyjątek.Adam pisze:na dodatek te scory w których ma życiowkę partoli wydawniczo i ostatnio tylko incepcja i rush były wyjątkami od tej reguły.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jam widział: Sex, Drugs & Filmmusic.Adam pisze:widzieliście ten 25-minutowy koncert z afterparty?![]()

To zależy co definiujemy jako duży projekt: Nolana filmy OK. Ale "Rush" np. względem innych filmów miał nieduży budżet i Howard też nie miał łatwo z zebraniem na niego kasy. A co do ogólnie wszystkich filmów na jakich mu ponoć zależy, no i tu różnie bywa.Adam pisze:w ogóle ostatnio zauważyłem ciekawą rzecz - Hansik ma życiówkę w filmach w dużych projektach na których mu zależy, a to co mu wpada pomniejszego lub z przymusu to olewa.
Ej TDKR mimo, że wolałbym jakąś wersję Deluxe jest bardzo porządnie wydane.Adam pisze: na dodatek te scory w których ma życiowkę partoli wydawniczo i ostatnio tylko incepcja i rush były wyjątkami. od tej reguły.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
przecież to projekt zrobiony na siłę i to słychać, ot takie odrzuty z dwójki
oceniam klasę niżej niż MOS czy AS2 w filmie. nie mówiąc o Rush czy Incepcji.
i z tego powodu nie czekam na Batman vs Supermen, bo to kolejny projekt na siłę z koleżeńskiej łaski. kreatywne i odmienne filmy dają mu powera na zrobienie super muzy. i nie ma tu przypadku w ostatnich powiedzmy 4 latach.
i tak, boleję że kolejna prawidłowośc - super muza w filmie - przekłada się na spartolone albumy, ale wolę coś takiego niż 10 odrzut z batmanów z kolei, albo dopisanie kilku nutek pomagierom i podpisanie się na okładce żeby reklama była.

i z tego powodu nie czekam na Batman vs Supermen, bo to kolejny projekt na siłę z koleżeńskiej łaski. kreatywne i odmienne filmy dają mu powera na zrobienie super muzy. i nie ma tu przypadku w ostatnich powiedzmy 4 latach.
i tak, boleję że kolejna prawidłowośc - super muza w filmie - przekłada się na spartolone albumy, ale wolę coś takiego niż 10 odrzut z batmanów z kolei, albo dopisanie kilku nutek pomagierom i podpisanie się na okładce żeby reklama była.
#FUCKVINYL