Oscary 2012
Re: Oscary 2012
Nie ma powodu dla którego miałaby być, Oscara dostaje film/producenci, a nie reżyser.a Hollandówna jest? bo mi sie nie chce szukac
Nie, kochaneczku, zobacz sobie, kto odbiera co roku Oscary za film nieanglojęzyczny - reżyserzy.Mystery Man pisze:Nie ma powodu dla którego miałaby być, Oscara dostaje film/producenci, a nie reżyser.a Hollandówna jest? bo mi sie nie chce szukac
Pierwszy lepszy przykład: http://www.youtube.com/watch?v=ez8L_DDLPSs (Susanne Bier).
Siedzi w kanałach. Szuka Oscara.Adam pisze:a Hollandówna jest? bo mi sie nie chce szukac
Ale też jej tu nie widzę na zdjęciu. Znalazłem za to Iglesiasa. Jak widać pozostali dwaj kompozytorzy (którzy mają swoje statuetki już na koncie, nie muszą się wysilać i przychodzić na takie imprezki i się uśmiechać do wszystkich).
Brad trzyma z Meryl

Ostatnio zmieniony wt lut 07, 2012 12:04 pm przez hp_gof, łącznie zmieniany 1 raz.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No kur**, czy Ty wiesz, że ja od 2006 roku (78sma ceremonia) co roku oglądam (prawie) wszystkie nominowane filmy w 20-stu najważniejszych kategoriach (pomijam krótkometrażowe pierdółki), a następnie przewiduję kto dostanie statuetkę + siedzę w nocy i oglądam galę i nieraz udało mi się przewidzieć 85% poprawnie (a były niespodzianki!)?
No ale dzięki temu nadrabiam zaległości filmowe

Odebrać tak, ale to nie jej Oscar, a filmu, ona nie jest przecież nominowana i nie ma potrzeby by była na zdjęciu z osobami które są. A Oscara odbiera w imieniu twórców filmu, jak to stoi za regulaminem:Nie, kochaneczku, zobacz sobie, kto odbiera co roku Oscary za film nieanglojęzyczny - reżyserzy. Pierwszy lepszy przykład: http://www.youtube.com/watch?v=ez8L_DDLPSs (Susanne Bier).
The Academy Statuette (Oscar) will be awarded to the motion picture and accepted by the director on behalf of the picture’s creative talents.
Co do Bier to Oscar niezasłużony , najsłabszy film ze stawki i problem dla Holland, bo dwa razy z rzędu nagrodzono by kobietę, co raczej nie powinno mieć miejsca.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Poczekajmy jak zwyciężyDanielosVK pisze:Inna rzecz, że Holland też nie zasłużyła.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A ja myślałem, że fanbojstwo Desplata to Twoja jedyna przykra przypadłość.hp_gof pisze:No kur**, czy Ty wiesz, że ja od 2006 roku (78sma ceremonia) co roku oglądam (prawie) wszystkie nominowane filmy w 20-stu najważniejszych kategoriach (pomijam krótkometrażowe pierdółki), a następnie przewiduję kto dostanie statuetkę + siedzę w nocy i oglądam galę i nieraz udało mi się przewidzieć 85% poprawnie (a były niespodzianki!)?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
hp_gof pisze:No kur**, czy Ty wiesz, że ja od 2006 roku (78sma ceremonia) co roku oglądam (prawie) wszystkie nominowane filmy w 20-stu najważniejszych kategoriach (pomijam krótkometrażowe pierdółki), a następnie przewiduję kto dostanie statuetkę + siedzę w nocy i oglądam galę i nieraz udało mi się przewidzieć 85% poprawnie (a były niespodzianki!)?

#FUCKVINYL
Nie wiem co w tym tak szokującego 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja od 2000 roku bezustannie oglądam na żywo każdą Galę.hp_gof pisze:No kur**, czy Ty wiesz, że ja od 2006 roku (78sma ceremonia) co roku oglądam (prawie) wszystkie nominowane filmy w 20-stu najważniejszych kategoriach (pomijam krótkometrażowe pierdółki), a następnie przewiduję kto dostanie statuetkę + siedzę w nocy i oglądam galę i nieraz udało mi się przewidzieć 85% poprawnie (a były niespodzianki!)?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No to możecie iść na jakieś spotkanie anonimowych oglądaczy gali i opowiadać sobie swoje historie. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja do tej pory nie zapomnę Gali z 2001 roku, kiedy obudziłem wszystkich w domu.
Dla mnie to było oczywistą oczywistością, że Oscara za muzykę dostanie "Gladiator". A tu nagle słyszę "Przyczajony Tygrys Ukryty Smok".
I aż mi się głośne "CO?!" wyrwało. A potem jeszcze Ridley nie dostał Oscara za reżyserię i ogólnie takie sobie miałem wrażenia po tych Oscarach. I do tej pory też nie mogłem zrozumieć, dlaczego "No We Are Free" nie zostało nominowane jako piosenka. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys