HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
Re: HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
ja wymyśliłem mu inny przydomek, ale tutaj jest niestety pseudo antyrasistowska polityka, więc go nie mogę użyć
Ale ksywka z POTSów jest nawet lepsza, i po batmanowym odrodzeniu jego nazwisko nabiera nowego znaczenia
bo co niemiecka marka, to niemiecka marka.
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ja bym to odbierał jako aluzję do tego, że Zimmer ma sporo dzieci, ale to chyba nie to.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
zdecydowanie nie to 
Możliwe.. Rahmana nie ma w książeczce. Jest tylko wymieniony luźno w podziękowaniach obok pińcet innych nazwisk np... Morodera i Pharella. Extra special thanks ma za to Howard.Paweł Stroiński pisze:Mam zamiar się dowiedzieć
Mi wychodzi raczej na konsultacje z tego tekstu.
Nie ma na co czekać bo książeczka jest mega biedna i nic w niej nie ma, 2 strony list od Nolana (w tle grafika batmana z plakatu), 2 strony z crew scoru (w tle Bane na batpodzie) - ciekawostek w zasadzie żadnych, tylko Couhlonka na solo violin której nie wymieniano wcześniej, oraz fakt że oficjalnie jako additional music jest tylko Balfe i Holkenborg - reszta jest jako aranżerstwo), 1 strona z podziękowaniami (w tle catwoman na motorze) i tyle. najlepsza jest tylnia, bo traki są napisane na tle foty pękniętej w deszczu maski batmana. w całym wydaniu nie ma żadnych fot z filmu, a te co są w tle które podałem, to promocyjne plakaty znane od pół roku.hp_gof pisze:Buhahaha. No ale w ostateczności niech będzie
NO CD = NO SALE
koment z fsm, nie pierwszy - to samo co w incepcji
Saw the movie tonight and I found it utterly oppressive. The theatre I saw it at had the sound cranked way too high and I had my fingers in my ears for much of the second half of the movie. The main perpetrator here was the score which was mixed so loud that it made dialogue hard to hear at times.
Saw the movie tonight and I found it utterly oppressive. The theatre I saw it at had the sound cranked way too high and I had my fingers in my ears for much of the second half of the movie. The main perpetrator here was the score which was mixed so loud that it made dialogue hard to hear at times.
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
Ależ fajne te suity - i w przeciwieństwie do albumu coś się z nich dzieje. No i rozszerzony temat Seliny to najlepszy materiał z całego TDKR. 
prawda. jak można tego było nie dać na płytę
toż wiadomo że to w filmie będzie.
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Ja w tych suitach nic nadzwyczajnego nie usłyszałem. Wręcz się wynudziłem.
-
hp_gof
Tylko to jest kilka minut z 50-ciu paru.
PS. Jak to jest, że raz masz problemy z angielskim, a raz nie masz problemu z wklejeniem sensownego cytatu?
PS. Jak to jest, że raz masz problemy z angielskim, a raz nie masz problemu z wklejeniem sensownego cytatu?
Adam pisze:koment z fsm, nie pierwszy - to samo co w incepcji![]()
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
e tam nowe
osłuchane już dawno
przetłumaczy ktoś?
HP przyjacielu?
http://www.hitfix.com/in-contention/chr ... night-saga
btw, where is Wawrzek?
zaciupali go za zmianę redakcji czy co? 
przetłumaczy ktoś?
http://www.hitfix.com/in-contention/chr ... night-saga
btw, where is Wawrzek?
NO CD = NO SALE
- lis23
Ja nie słuchałem, przesłuchałem sobie teraz Selinę, początek fajny ale później to taka łupanka, że mózg się lasuje ... nie, zdecydowanie nie jest to mój ulubiony Zimmer ...
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
To najlepszy Hans "Long John" Zimmer od czasów Incepcji, a jakby nie liczyć jej, to od czasów POTC3 
NO CD = NO SALE
- lis23
Zależy od tego, czy ktoś lubi taką łupaninę ... ja nie lubię, Incepcja jest lepsza, bardziej przemyślana a Piraci 3 to już w ogóle, nie wspominając o Kodzie Da Vinci - ech, gdzie się podział tamten Zimmer? ... 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
-
hp_gof
Ale chłopak śpiewający coś przed tłumem to nic nadzwyczajnego, to było przecież już w trzecich Piratach...
nie wiem o co chodzi w tej scenie i w czym mieli problem - że co, Hansu zasugerował, żeby zrobić aluzję do małego Bruce'a? I to jest takie genialne? Nie wiem, zobaczę w piątek i ocenię
nie wiem o co chodzi w tej scenie i w czym mieli problem - że co, Hansu zasugerował, żeby zrobić aluzję do małego Bruce'a? I to jest takie genialne? Nie wiem, zobaczę w piątek i ocenię