Ja to pierwsze słyszęAdam pisze:no jak to co, był na częsci sesji jako gość. przecież to było wiadomo już przed premierą avatara bo się tym chwalił.
James Horner - Avatar
Re: James Horner - Avatar
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ten szpieg to ma jaja, o super komórce nie wspominając. Jestem ciekaw jaka komórka robi tak dobre ujęcie? Nie wspominając już pewnie miał wyposażenie jak Predator i potrafił się tak maskować, że nawet siedząc obok James Camerona ten go nie zauważył. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
Pewnie ktoś normalnie latał z cyfrówką i kręcił filmiki, a nie jakiś szpieg 
przecież na fejsa dawał foty sto lat temu i w wywiadach wspominał że to dla niego był taki sam zaszczyt jak komponować do Single Mena, bo to jego bóg kompozytorski.Mystery Man pisze:Ja to pierwsze słyszę![]()
przecież to nie było z ukrycia. to ktoś z ekipy robił, który miał bezproblemowe dojście do mikserowni i musiał go Cameron znać skoro udawał że go nie widziWawrzyniec pisze:Ten szpieg to ma jaja, o super komórce nie wspominając. Jestem ciekaw jaka komórka robi tak dobre ujęcie? Nie wspominając już pewnie miał wyposażenie jak Predator i potrafił się tak maskować, że nawet siedząc obok James Camerona ten go nie zauważył.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To ja wiem.
Tylko się nabijam, gdyż sam stworzyłeś tutaj atmosferę z filmu szpiegowskiego, nagrywanie fonem na sesji, na której nikt nie mógł się dostać oprócz Abla i takie tam. 
bo tak to wyglądało do momentu aż pod koniec filmiku nie było akcji w mikerowni :0 wtedy było jasne że to nie szpiegowskie. ale cały film poza tym fragmentem tak wygląda.Wawrzyniec pisze:To ja wiem.Tylko się nabijam, gdyż sam stworzyłeś tutaj atmosferę z filmu szpiegowskiego,
NO CD = NO SALE
-
Templar
No ja już od początku wiedziałem, że to ktoś normalnie to kręci, od razu mamy zoom optyczny, także koleś się raczej nie kryje z aparatem, do tego lata przy wszystkich osobach, także nie wiem jak wpadłeś na to, że to jakiś szpiegowski filmikAdam pisze:ale cały film poza tym fragmentem tak wygląda.
taki sam zoom to ja mam w swojej 5 letniej nokii więć to o niczym nie świadczy.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przy 5 letniej Nokii Adama, najnowsze Canony I Nikony się chowają. 
nie. ale robi identyczne filmy jak ten wyżej który również jest słabiutkiej jakości. a wiem bo na fmf testowałem na akademiach 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Telefon, aparat cyfrowy, co za różnica, widać zoom optyczny, także nie jest to coś mikroskopijnych rozmiarów, obraz nie lata na wszystkie strony, także można się domyślić, że koleś na legalu to kręciłAdam pisze:nie. ale robi identyczne filmy jak ten wyżej który również jest słabiutkiej jakości. a wiem bo na fmf testowałem na akademiach
można ale równie dobrze mógł mieć na płasko przylegającą do brzucha trzymaną mała nokię zza winkla klapy od marynary 
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
ja jebie, ale dywagacje, czy koleś kręcił film komórką z ukrycia, kamerą na legalu, czy cegłą chowaną w rozporku
Panowie, mniej Bonda, a więcej dyskusji o muzyce 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Coś w tym stylu:Adam pisze:można ale równie dobrze mógł mieć na płasko przylegającą do brzucha trzymaną mała nokię zza winkla klapy od marynary
http://www.youtube.com/watch?v=Vc_iYrjuLAc
?