Harry Gregson-Williams Prince of Persia?
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ta szmata ma więcej wykształcenia muzycznego od większości forumowiczów (ze mną włącznie). Razem wziętych.dziekan pisze:Skoro to napisała jakas laska to nie ma sie co dziwic.bladerunner20 pisze:Zresztą to reckę jakieś nawiedzone dziewuszysko pisało, które ogląda pewno tylko HIGH SCHOOL Musical , albo MONTANE?:D.
Tylko szmata mogla napisac taką szmaciarską recenzje,więc nie ma co zawracac sobie głowy
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Klemensen od 2008 nie machnął się w żadnej recce HGW. Do tego świetna argumentacja, bardzo obiektywne oceny. PolecamPaweł Stroiński pisze:No argumentację miała cokolwiek z dupy, szczerze mówiąc, ale może nie potrafiła ubrać niektórych rzeczy lepiej w słowa, bo jakby miała argumenty techniczne (np. gdyby się HGW walnął w orkiestracjach), to byłaby w stanie to wyłapać z jej wykształceniem.

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Bardzo proszę Bladu:bladerunner pisze:Witam chłopcy serdecznie ! Czy możecie mi polecić scory, które kojarzą nam się z tematyką Bliskiego Wschodu i Afryki ?.
Pomińcie z góry Zimmera i Goldsmitha.
Marianelli 'Beyond the gates'
Fenton 'Cry Freedom'
Mike Batt 'Caravans'
Niki Reiser 'Nowhere in Africa'
To z tytułów, które mam na półce:)Jest tego dużo więcej, ale niech inni też się trochę wykażą.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Danny Elfman - The Kingdom, chyba zawiera jakieś motywy.bladerunner pisze:Witam chłopcy serdecznie ! Czy możecie mi polecić scory, które kojarzą nam się z tematyką Bliskiego Wschodu i Afryki ?.
Pomińcie z góry Zimmera i Goldsmitha.
Afryka -
James Horner - Mighty Joe Young (nie słyszałem Bopha)
James Horner - The Four Feathers (połączenie Afryki i Bliskiego Wschodu)
John Williams - Amistad (Afryka)
James Newton Howard - Blood Diamond
James Newton Howard - Interpreter (przynudza)
John Williams - The Lost World
Mefisto pisze:Film daje nawet radę, a w nim i muzyka - po obejrzeniu daję (naciągane, ale jednak) 4.
czemu zmieniłeś zdanie na 3?

Niestety (wiadomo czemu