Adam pisze:ja? co user tu przychodzi i pisze jak ten score wygląda - wyjątek to Ty i Paweł, kiedyśgrześ to troll więc on zawsze pochwali na przekór , ale nich mu będzie że jego też doliczam do Was - więc 3 osoby. nawet Maras (!) zbeształ ten score słusznie. a cała reszta forum? cóż, macie pecha

Olo też miał ale zostało mu już wybaczone.
Ale Ty manipulujesz, hpek, ani też Paweł nigdzie nie chwalili tego score'u (poza paroma elementami), a jedynie bronili go przed Twoim durnym hejtem. hp_gof ocenił zresztą zarówno płytę, jak i muzykę w filmie na 3,5, to ja już więcej dałem, bo 4

Poza tym też Mefisto, bartex9, lis23, Ghostek i kiedyśgrześ mówili, że muzyka dobrze się spisuje w obrazie. A, że muzyka słabo wypada to tylko Marek, WhiteHussar oraz ravaell (no i jeszcze Ty) twierdzili, a nie co druga osoba. No i jeszcze jojok21, Wojtek napisali, że średniak. Także 8 osób - dobrze, 2 osoby - średniak, 4 osoby - źle. Także przestań pierdzielić, że tylko hp_gof i Paweł chwalą ten score, a reszta hejtuje.
Poza tym, mam Ci wkleić jeszcze raz wszystkie recki, w których chwalą score? Będzie ich zdecydowanie więcej, niż recek chwalących Powstanie Warszawskie