Bucholc Krok pisze:No nie wiem.. lata 70-te, a Wawrzyniec w starociach chyba nie gustuje.

A "Star Wars", "Jaws", "Close Encounters of the Third Kind", "Midway" czy też "The Cowboys" to przecież też są lata 70-te. No, ale to tylko jakiś tam Williams.
Oczywiście, że wygląda to bardzo zachęcająco

Zwłaszcza, że ja po za Williamsem i Zimmerem nic nie znam, ale niestety aktualnie moja sytuacja finansowa nie za bardzo mi pozwala na taki zakup

A mimo, że co do Williamsa to są różne opinie to jednak wiem, że jest sporo takich fanatyków jak ja, fanatyków o zasobniejszych kieszenia, którzy nie przepuszczą takiej okazji. I raz dwa trzy 1000 płytek zniknie.
A w ogóle to i tak moja kolekcja jest tak marna, że brakuje w niej pewnych ważniejszych Zimmerów i Williamsów, czy też

score'ów innych kompozytorów, których chciałbym posiadać.

Ale to już zupełnie inny temat i nie chcę tutaj off-topica robić.
A w ogóle to muszę przyznać, że Koper bardzo mądrze, chytrze i przebiegle z tym Julyanem wykombinował. Dobrze wiedział, że ja go jak przez mgłę znam i nie ma szans, abym utrafił. Niech teraz tylko szybko potwierdzi zwycięstwo Mystery'ego to może ten zdąży dzisiaj coś zadać, a ja będę mógł wtedy to "Gran Torino" zobaczyć.