Specjalnie dla Ciebie dużo czytania i jeszcze więcej do oglądania

Specjalnie dla Ciebie dużo czytania i jeszcze więcej do oglądania
no niestety, ale z drugiego rzędu nie nagrywałem orkiestry, bo nie chciałem skończyć jak ten koleś na koncercie Anny Sophie-Mutter
Koncert się sprzedał, prawie nie było finalnie biletów - w ostatnie 3 dni ludzi wymietli szczęśliwie bo wczesniej było sporo wolnych miejsc. Także dobrze, bo to rokuje na przyszłość. W komencie na Twiterze po koncercie Arnold nie wykluczył powtórki w przyszłości. Co do braków - orkiestra i tak grała ok 120 minut, więc sporo. Konferansjerka i stand up razem było ze 40 minut łącznie z szantem. Mnie brakowało "White Knight"Mystery pisze: ↑śr paź 23, 2019 09:37 amCo do koncertu to zdawał się przypominać trochę ten urodzinowy od Michaela, też trochę bardziej taki benefis z muzyką, niż koncert, no i nie wiem, niby fajnie i śmiesznie, ale wolałbym raczej usłyszeć taką suitę z Fallen Kingdom, niż 9 minutowe szanty, sam Colin pewnie teżNo i widzę, że jednak udało się zapełnić salę. O grudniowym koncercie Michaela coś było?
Ale i tak ryzykowałeś życiem robiąc zdjęcia na koncercie Desplata. Normalnie bałem się, że to będą Twoje ostatnie chwile życie. Chyba podczas żadnego koncertu tak się nie bałem jak podczas tego. Do dzisiaj mam traumę po nim.Adam pisze: ↑śr paź 23, 2019 10:22 amno niestety, ale z drugiego rzędu nie nagrywałem orkiestry, bo nie chciałem skończyć jak ten koleś na koncercie Anny Sophie-Mutter![]()
https://www.violinist.com/blog/laurie/20199/27931/