JOHN CARTER - Michael Giacchino
Re: JOHN CARTER - Michael Giacchino
Krótkie nagranie (o perkusjonaliach) i kilka zdjęć z sesji nagraniowej:
http://www.scpr.org/programs/offramp/20 ... hino-score
21 Questions with Michael Giacchino
http://www.thenervousbreakdown.com/cate ... s-culture/
http://www.scpr.org/programs/offramp/20 ... hino-score
21 Questions with Michael Giacchino
http://www.thenervousbreakdown.com/cate ... s-culture/
Widzę, że miesiąc intensywnej kampanii reklamowej na niewiele się zdał, bo nadal prognozuje się na otwarcie wynik w granicach 30 mln i w rezultacie drugie miejsce po Lorax. Teraz tylko "Word of mouth" może uratować ten film i dopiero drugi weekend przyniesie odpowiedź, czy Carter pogodzi los "Kowbojów i Obcych" i "Zielonej Latarni". Póki co, obraz zbiera lepsze recenzje i opinie widzów, więc jest na dobrej drodze by tak się nie stało, ale w następnych tygodniach startują kolejne wielkie tytuły, Hunger Games, Mirror Mirror, Gniew Tytanów, więc będzie ciężko. Także w USA powinno być ciekawie, bo na świecie epicki film w 3D i to w dodatku Disneya, nawet jeśli nie wiem jaki by nie był i tak sprzedać się powinien.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Myster z tej podniety Carterem już sam ze sobą gada. 
Masz Myster mojego posta, żeby nie było, że już tylko Twoje tutaj.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Prince of Persia" też był od Disneya i też się mówiła o trylogii, a jak wyszło wiemy. I to nie dlatego, że film był zły. I nie twierdzę, że "John Carter" jest zły, ale trochę czarno widzę jego woje w box office. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Koper pisze:Myster z tej podniety Carterem już sam ze sobą gada.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale jesteście podli.
"John Carter" to najbardziej oczekiwany film roku dla Mystery'ego to naturalnie, że o nim dużo pisze. Co ma kryć się z tym. Mnie takie zaangażowanie się podoba i jak najbardziej je rozumiem. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nikt tak nie zrozumie fanboja, jak inny fanboj? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Idź lepiej Barce oglądać na PolsacieKoper pisze:Myster z tej podniety Carterem już sam ze sobą gada.

A na sam film jakoś tak szczególnie mocno nie czekam. Oczywiście, życzę mu dobrze i kina nie omieszkam odwiedzić, w końcu nowy Stanton, ale bardziej interesują mnie jego potencjalne zarobki

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niech no zgadnę: Jesteś współproducentem tego filmu?Mystery Man pisze:A na sam film jakoś tak szczególnie mocno nie czekam. Oczywiście, życzę mu dobrze i kina nie omieszkam odwiedzić, w końcu nowy Stanton, ale bardziej interesują mnie jego potencjalne zarobki

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore

Pewnie w jakieś akcje zainwestował.

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
A ten cały John Carter jest w kinach tylko w trzy de ?
zdaje się że moje przewidywania co do jakości się potwierdzają - na fsm ci którzy już mają oryginalne cd, mówią że wersja mp3 na itunes i amazonie nie była chyba brana z cd-matki, bo nagranie na oryginalnym cd jest zauważalnie lepsze w brzmieniu 

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Tak, takAdam pisze:zdaje się że moje przewidywania co do jakości się potwierdzają - na fsm ci którzy już mają oryginalne cd, mówią że wersja mp3 na itunes i amazonie nie była chyba brana z cd-matki, bo nagranie na oryginalnym cd jest zauważalnie lepsze w brzmieniu

swoją drogą to jest chamstwo - zawsze itunes miał mp3/aac brane z matek. no ale skoro varese mogło wytłoczyć na lajcie GI Joe z marnych mp3..... 

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Tak się Adam dzieje bo klient docelowy jest potencjalnie głuchy ergo niewymagający
Za dowód niech posłużą komentarze na Amazonie pod wznowieniem Star Wars przez Sony bodajże pod Imperium, dziesiątki postów z zachwytami, a tylko jeden, trzy gwizdkowy "wszystko pięknie, muzyka super, tylko re-master jest o kant dupy potłuc i trzy linijki tekstu dlaczego" słownie jeden gościu zauważył, że jakość dźwięku jest jakby to rzec, śmietnikowa