Hans Zimmer - Inception (2010)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A czy ja coś piszę
Jest tak jak się spodziewałem i za to wszystkim dziękuję, gdyż gdyby nagle tutaj zaczęli się wszyscy zachwycać to zacząłbym się poważnie martwić.
A tak to nie pozostaje mi nic innego jak tylko zacytować te bardzo mądre słowa, które zdobią posty Kopera

A tak to nie pozostaje mi nic innego jak tylko zacytować te bardzo mądre słowa, które zdobią posty Kopera

"Panowie bardzo się cieszę, że Wy się cieszycie, gdyż nie ma nic lepszego od szczęśliwych ludzi"
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Po Dark Knighcie jest w prawie każdym scorze RCP, z Modern Warfare na czele, nie ma się do czego przyczepiać, bo to że będzie tutaj to było pewne.dziwne, że nikt tam nie dostrzegł jeszcze dwunutowego motywu Jokera
Sam już kilka zrzynek odkryłem, dziwi mnie że nikt jeszcze nie wspomniał o Stone Of My Heart w jednym z kawałków.
Ciekawostka: Obejrzałem koncert, całkiem fajnie wyszło, brzmienie - momentami lepsze niż na płycie. Ale zwróciłem uwagę na fakt, że na wiolonczeli gra Tina Guo, i to ona, a nie Tillman jest prawdopodobnie na płycie.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Clemmensen na filmtracks daje 2.
http://www.filmtracks.com/titles/inception.html
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Clemmensens jest głuchym konserwatystą jarającym się wszystkim co zagra orkiestra, choćby nie wiem jak to było sztampowe...Mystery Man pisze:Clemmensen na filmtracks daje 2.
Why So Serious !?
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Anioły mi się bardzo podobająDanielosVK pisze:Sherlocka jeszcze mogę (w miarę) zrozumieć, ale Anioły? Ta przepatetyczna, wyzuta z oryginalności łupanina?sherlock czy anioły to prace o klasę lepsze od Incepcji.
Dla Mnie to takie 3,5-4.

Kompletnie nie trafiają do mnie utwory takie jak
11 - Paradox
04 - Radical Notion
02 - We Built Our Own World
05 - Old Souls choć utworem złym nie jest to trzeba przyznać, że to marna kopia blade runnera

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Każdy ma inny gust
- dla mnie " Anioły ' to kalka " Kodu " i na dodatek nudna kalka a oba Batmany są dla mnie wręcz " nie słuchalne " - " Incepcia " pomimo 3,4 nieciekawych utworów podoba mi się jak na razie najbardziej ze wszystkich / trzech
/ prac Zimmera dla Nolana.
No i jest to jego pierwsza samodzielna partytura dla Nolana

bardzo nie lubię syntetycznej muzyki.

No i jest to jego pierwsza samodzielna partytura dla Nolana

Nie znam gościa ale mam podobnie - wolę nawet przeciętną muzykę orkiestrową niż utwory typu " Mombasa "Clemmensens jest głuchym konserwatystą jarającym się wszystkim co zagra orkiestra, choćby nie wiem jak to było sztampowe...

bardzo nie lubię syntetycznej muzyki.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt: