Jaka to melodia? ODCINEK 2: It's A Mad, Mad, Mad, Mad World.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Ja zadam coś wielce trudnego teraz. Chciałbym zdobyć w końcu jeden punkt za zagadkęBucholc Krok pisze:Tak też mysłałem. Trudno, nie będzie utworowego 'hattrika'.Mam nadzieję, że masz jakąś trudną zagadkę przygotowaną.

A Wawrzyniec co Cię wzięło żeby jako podkład wizyjny dawać Paolo Ucello akurat? Tak lubisz tego pierwszego mistrza perspektywy renesansowej, człowieka który według Vasariego na starość zwariował i powtarzał tylko "jak słodką rzeczą jest studiowanie perspektywy?"
Why So Serious !?
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Płyta to klasyk. To co dał Wawrzyniec to słabizna w porównaniu z Future Times, czy Free to Fly. No i bonus za świetną piosenkę Stinga do muzyki Trevora. MniamBucholc Krok pisze: A w ogóle jak cała płyta? Ten kawałek z zagadki fajny, jakby cała reszta była podobna to by można się za płytą rozejrzeć. Na SC płyta ma 5 gwiazdek na 26 głosujących.
Why So Serious !?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Łukasz Wudarski aka Babuch w fenomenalny sposób powrócił do gry
Kompozytor się zgadza, film się zgadza i utwór się zgdadza
Gratuluję
Co do samej pracy pana Jonesa to gorąca polecam "The Mighty". Świetna płyta, z naprawdę dobrą muzyką. Zresztą film też jest dobry, ale radzę oglądającym zaopatrzyć się w chusteczki do przecierania łez
Tak przy okazji mam nadzieję, że może kiedyś na stronie filmmusic.pl znajdzie się recenzja tego soundtracku?

Co do samej pracy pana Jonesa to gorąca polecam "The Mighty". Świetna płyta, z naprawdę dobrą muzyką. Zresztą film też jest dobry, ale radzę oglądającym zaopatrzyć się w chusteczki do przecierania łez

Tak przy okazji mam nadzieję, że może kiedyś na stronie filmmusic.pl znajdzie się recenzja tego soundtracku?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wawrzyniec specjalnie ten kawałek dał, gdyż "Future Times" i "Free to Fly" są zbyt charakterystyczne i zagadka byłaby zbyt prostaŁukasz Wudarski pisze:Płyta to klasyk. To co dał Wawrzyniec to słabizna w porównaniu z Future Times, czy Free to Fly.

Cieszę się, że co do tej płyty mamy podobne zdanie

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z całym szacunkiem Bucholc, ale Ty z tymi zasadami jesteś czasami bardziej papieski niż sam papież. Skoro większość na 100% jest pewna, że dobrze odgadłem to dlaczego nie uznać, że zgadłem?Bucholc Krok pisze:Niestety nie mogę podać punktacji, bo jeszcze nie mam potwierdzenia przedostatniej zagadki.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Powtórzę się - nie po to traciliśmy czas na regulamin, żeby go nie przestrzegać.Wawrzyniec pisze: Z całym szacunkiem Bucholc, ale Ty z tymi zasadami jesteś czasami bardziej papieski niż sam papież.

Jaka większość?Skoro większość na 100% jest pewna, że dobrze odgadłem to dlaczego nie uznać, że zgadłem?![]()

Bez obaw, tam jest mój 1 punkt za utwór.Tylko spróbuj mi zapomnieć o moich punktach![]()
![]()

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Uśmiałbym się jakby ta osoba co zgadła przedostatnią zagadkę, nie pojawila się z tydzień
I jeszcze napisała później że Wawrzyniec nie zgadł,hehehehe

I jeszcze napisała później że Wawrzyniec nie zgadł,hehehehe

Ostatnio zmieniony pn sie 24, 2009 19:59 pm przez VPFreeMan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dzięki mnie Babuch zarobił całe 5 punktów, więc mam nadzieję, że podzięce nie zapoda muzyki z jakiegoś francuskiego filmu przyrodniczego
Bucholc nawet mnie nie strasz z tymi punktami
Mystery powiedział, że to na 100% to jest, a w sumie on ma najwięcej punktów z nas, a więc jakieś pojęcie ma 

Bucholc nawet mnie nie strasz z tymi punktami