MICHAEL GIACCHINO - THE BATMAN (2022) / THE BATMAN: PART 2 (2027)
Re: MICHAEL GIACCHINO - THE BATMAN (2022) / THE BATMAN: PART 2 (2026)
No i Mick potwierdzony w Pingwinie, a co pokaże okaże się już za 4 dni. Serial zbiera bardzo dobre recki (93% na RT), więc chyba jest na co czekać. Potwierdzono, że ma się zaczynać tuż po wydarzeniach z Batmana, a kończyć przed drugą częścią i już się spekuluje, że skoro Batman rozgrywał się podczas Halloween to Part 2 będzie miał miejsce świętami, tudzież samą zimą. Koneksje mi tu nie przeszkadzają i tak jak w przypadku Inside Out 2 dobrze, że będzie to kontynuowała osoba, która pracowała przy oryginale, przez co muzyczny klimat powinien być zachowany i kontynuowany, a entuzjazmu dodaje jeszcze fakt, że Mick odpowiada za jeden z moich ulubionych utworów z Batmana. Tak się zastanawiałem, kiedy już oficjalnie wypłynie na szersze wody, ale że zrobi to już w dwóch najgorętszych serialach końca roku to jednak zaskoczenie, także kto wie, jak się spisze w Pingwinie i Skeleton Crew, to chyba będziemy mieli już kandydata do kolejnego Pająka 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Trochę źle to wygląda, że Michael traci wszystkie franczyzy ... Coraz mniej jest Jego muzyki ( choć i tak nie ma już wydań CD ) i od czasu pierwszego Gacka, trzeciego Jurassic World i nie wydanego na CD Lightyear tylko IF jest warte uwagi, ale oczywiście też nie ma na CD ...
Inside Out 2 odpadło, Pająk być może odpadnie, zobaczymy co będzie z Zootopią w bo nie wiem, jakie filmy ma Giacchino na 2025 rok po przesunięciu Batmana na 2026?
Inside Out 2 odpadło, Pająk być może odpadnie, zobaczymy co będzie z Zootopią w bo nie wiem, jakie filmy ma Giacchino na 2025 rok po przesunięciu Batmana na 2026?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Been There Done That. Nie będzie przecież obskakiwał cały czas tych samych franczyz, tak jak pisałem karuzela kręci się dalej i cały czas będą powstawać kolejne Małpy, Pająki czy Star Treki, tyle że już z innymi twórcami. Na 2025 ma póki co tylko F4 i może coś w końcu ruszy z Them!, a co do Zootopii 2 to tu może być też Mick, skoro robił już serial na D+.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja jednak wolę, gdy kompozytor trzyma się serii, jak Williams w przypadku Star Wars czy Indiana Jonesa 
Poza tym, dobrych kompozytorów jest coraz mniej a w kinie rozrywkowym tym bardziej, więc tutaj obecność dobrego i cenionego twórcy jest jeszcze bardziej pożądana.

Poza tym, dobrych kompozytorów jest coraz mniej a w kinie rozrywkowym tym bardziej, więc tutaj obecność dobrego i cenionego twórcy jest jeszcze bardziej pożądana.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Za chwilę Gjaczin będzie oddawał projekty nie tylko synowi i swojej kobiecie, ale i synowej, jak tak dalej pójdzie 

#FUCKVINYL
Też bym wolał, jakby w tym roku obok If, zrobił też Inside Out 2 czy Małpy, ale to tylko fanaberie fana i pewnych rzeczy nie przeskoczyszJa jednak wolę, gdy kompozytor trzyma się serii, jak Williams w przypadku Star Wars czy Indiana Jonesa

To już jego dzieciak ma żonę, która też ima się komponowaniem?
A bo jak coś to jest jeszcze drugi syn, który też już co nieco u starego próbował 

Pierwszy singiel w drodze.

Oho tracki już nazywa jakby był już drugim Leonardem Bernsteinem 

#FUCKVINYL
Farelka z Curusiowym (ale wyrósł!) na premierze:

#FUCKVINYL
No i Matt potwierdził, że ani operator, ani kompozytor nie są jeszcze zaklepani, choć ma nadzieję, że powrócą, a Michael miał nawet obiecać 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to akurat były najmocniejsze elementy tego filmu. I im więcej myślę o THE Batman, to tym bardziej uważam, że ten film był średni. Wizualnie jak najbardziej na tak, muzycznie też, ale już fabuła czy bohaterowie to tak średnio.
Zaś ten kawałek z Pingwina całkiem fajny, nawet jeżeli przesycony nepotyzmem.
Czy też bardziej NFCB - Nepo-Film-Composers-Babies. 
Zaś ten kawałek z Pingwina całkiem fajny, nawet jeżeli przesycony nepotyzmem.

#WinaHansa #IStandByDaenerys