Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 22:34 pm
Koper pisze:Nie musi. W każdym razie jeśli reżyser ma być znany a film kultowy, to spudłowałeś.
"Film amerykański, nieco kiczowaty, ale wśród miłośników gatunku zapewne kultowy

"
Zapewne...?

Tylko miłośników gatunku? Kiczowaty?
No ale to zadający powinien potwierdzić, ale pewnie gdzieś chleje jak to w sobotę wieczór.

Pewnie specjalnie nie pisze, tylko się śmieje..

Ostatnio zmieniony sob mar 06, 2010 22:39 pm przez
Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Bucholc Krok pisze:"Film amerykański, nieco kiczowaty, ale wśród miłośników gatunku zapewne kultowy

"
Zapewne...?
Nie lubię takich słówek. Powinny być zakazane w podpowiedziach. Żadnych chyba, być może, raczej, zapewne... W przyszłym regulaminie uwzględnij to Bucholc.
Bucholc Krok pisze:Pewnie specjalnie nie pisze, tylko się śmieje..

Łobuz

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 22:43 pm
Koper pisze:Nie lubię takich słówek. Powinny być zakazane w podpowiedziach. Żadnych chyba, być może, raczej, zapewne...
No dobrze, a gdybym napisał o BBlessedzie, że wszystkim znany to by była prawda czy nie? Ja rozumiem, że każdy chce się zabezpieczyć, żeby później nie było marudzenia, że podało się fałszywą informację..
W przyszłym regulaminie uwzględnij to Bucholc.

Poddam pod głosowanie, ale czy przejdzie.. nie wiem.. Mystery pewnie będzie się pluł, że bez niego ustalamy..
Łobuz

Trzeba się zastanowić nad odjęciem jakichś punktów za te śmiechy.

:D
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Bucholc Krok pisze:No dobrze, a gdybym napisał o BBlessedzie, że wszystkim znany to by była prawda czy nie? Ja rozumiem, że każdy chce się zabezpieczyć, żeby później nie było marudzenia, że podało się fałszywą informację.
Oczywiście, że byś oszukał.

Co to za gość w ogóle?

Ale zawsze mógłbyś podać kilka faktów, np.: grał w filmie z Costnerem i w adaptacjach Szekspira - i nikt by ci nie zarzucił niczego.
Bucholc Krok pisze:Poddam pod głosowanie, ale czy przejdzie.. nie wiem.. Mystery pewnie będzie się pluł, że bez niego ustalamy..

A co on lama, że będzie pluł?
Bucholc Krok pisze:Trzeba się zastanowić nad odjęciem jakichś punktów za te śmiechy.

:D
minus 3 od razu, nie ma się co zastanawiać ani litować nad łobuzem.

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 22:57 pm
Koper pisze:A co on lama, że będzie pluł?

Co by nie pisać to jednak Mystery najbardziej się udziela w dyskusjach regulaminowych.. reszta generalnie olewa, a później psioczy.
minus 3 od razu, nie ma się co zastanawiać ani litować nad łobuzem.

Słusznie, a jak będzie dalej szumiał to się kolejne odejmie.

-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Wiesz co, a machnij mu od razu minus cztery, co mu będziemy żałować.

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 23:07 pm
Może nie tak ostro.. zobaczymy co powie jak przyjdzie. Jeśli przemyśli sprawę i stwierdzi, że jednak dobrze strzeliłem to zastanowię się nad anulowaniem kary.

-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Jak się okaże, że trafiłeś to jeszcze mu więcej na minusie powinieneś dać za podawanie fałszywych podpowiedzi.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 23:14 pm
A nie da się skądś ściągnąć tego kawałka? Ja tam nie ściągam mp3 więc się nie orientuję..
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Bucholc Krok pisze:A nie da się skądś ściągnąć tego kawałka? Ja tam nie ściągam mp3 więc się nie orientuję..
Jaki porządny

Pewnie jakoś by się dało, ale na szybkiego nie znalazłem. To raczej rzadki i mało popularny score.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » ndz mar 07, 2010 08:05 am
Koper pisze:Jaki porządny

Pewnie jakoś by się dało, ale na szybkiego nie znalazłem. To raczej rzadki i mało popularny score.
"Film amerykański, nieco kiczowaty, ale
wśród miłośników gatunku zapewne kultowy"

Może kultowy za sprawą Younga?

-
VPFreeMan
- Asystent orkiestratora
autor: VPFreeMan » ndz mar 07, 2010 09:47 am
Hehe Bucholc oczywiście do karceru

Przy drugiej podpowiedzi, myslę że się wszystko wyjaśni

A pierwszą podpowiedź dałem perfidnie w stylu Bucholca żeby zobaczył dlaczego wszyscy się na niego wpieniają

-
muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
autor: muaddib_dw » ndz mar 07, 2010 09:54 am
Evil Dead - Joseph LoDuca
-
VPFreeMan
- Asystent orkiestratora
autor: VPFreeMan » ndz mar 07, 2010 10:00 am
muaddib_dw pisze:Evil Dead - Joseph LoDuca
Również karcer
Aż dziw że Mystery nie strzela

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » ndz mar 07, 2010 10:37 am
VPFreeMan pisze:A pierwszą podpowiedź dałem perfidnie w stylu Bucholca żeby zobaczył dlaczego wszyscy się na niego wpieniają

Świetnie, tylko, że ja nie mam pretensji o tę podpowiedź.
VPFreeMan pisze:Aż dziw że Mystery nie strzela

Mystery do jutra jest wyłączony. Pewnie prasuje gajer na galę.