Jaka to melodia? ODCINEK 4: Black Tuesday

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.

Jak oceniasz konkurs?

Rewelacja! Zawsze marzyłem, żeby wziąć udział w czymś takim!
1
6%
Kicha i żenada! Nawet konkurs prowadzony przez Kazimierę Szczukę jest lepszy.
0
Brak głosów
Regulamin jest do bani. Kto go pisał?
0
Brak głosów
Zagadki są zbyt trudne.
2
12%
Ja bym tylko dawał zagadki chłopaków z RC/MV.
4
24%
Więcej zagadek z Golden Age'u!
2
12%
Konkurs może i ujdzie, ale poziom zawodników.. szkoda słów..
0
Brak głosów
"Starajmy się zachować porządek na forum"
8
47%

Liczba głosów: 17

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#496 Post autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 22:34 pm

Koper pisze:Nie musi. W każdym razie jeśli reżyser ma być znany a film kultowy, to spudłowałeś.
"Film amerykański, nieco kiczowaty, ale wśród miłośników gatunku zapewne kultowy ;)"

Zapewne...? ;) Tylko miłośników gatunku? Kiczowaty? :)
No ale to zadający powinien potwierdzić, ale pewnie gdzieś chleje jak to w sobotę wieczór. ;)
Pewnie specjalnie nie pisze, tylko się śmieje.. :)
Ostatnio zmieniony sob mar 06, 2010 22:39 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#497 Post autor: Koper » sob mar 06, 2010 22:38 pm

Bucholc Krok pisze:"Film amerykański, nieco kiczowaty, ale wśród miłośników gatunku zapewne kultowy ;)"

Zapewne...? ;)
Nie lubię takich słówek. Powinny być zakazane w podpowiedziach. Żadnych chyba, być może, raczej, zapewne... W przyszłym regulaminie uwzględnij to Bucholc. :)
Bucholc Krok pisze:Pewnie specjalnie nie pisze, tylko się śmieje.. :)
Łobuz :D

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#498 Post autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 22:43 pm

Koper pisze:Nie lubię takich słówek. Powinny być zakazane w podpowiedziach. Żadnych chyba, być może, raczej, zapewne...
No dobrze, a gdybym napisał o BBlessedzie, że wszystkim znany to by była prawda czy nie? Ja rozumiem, że każdy chce się zabezpieczyć, żeby później nie było marudzenia, że podało się fałszywą informację..
W przyszłym regulaminie uwzględnij to Bucholc. :)
Poddam pod głosowanie, ale czy przejdzie.. nie wiem.. Mystery pewnie będzie się pluł, że bez niego ustalamy.. :D
Łobuz :D
Trzeba się zastanowić nad odjęciem jakichś punktów za te śmiechy. ;):D
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#499 Post autor: Koper » sob mar 06, 2010 22:53 pm

Bucholc Krok pisze:No dobrze, a gdybym napisał o BBlessedzie, że wszystkim znany to by była prawda czy nie? Ja rozumiem, że każdy chce się zabezpieczyć, żeby później nie było marudzenia, że podało się fałszywą informację.
Oczywiście, że byś oszukał. :P Co to za gość w ogóle? :P Ale zawsze mógłbyś podać kilka faktów, np.: grał w filmie z Costnerem i w adaptacjach Szekspira - i nikt by ci nie zarzucił niczego.
Bucholc Krok pisze:Poddam pod głosowanie, ale czy przejdzie.. nie wiem.. Mystery pewnie będzie się pluł, że bez niego ustalamy.. :D
A co on lama, że będzie pluł? :D
Bucholc Krok pisze:Trzeba się zastanowić nad odjęciem jakichś punktów za te śmiechy. ;):D
minus 3 od razu, nie ma się co zastanawiać ani litować nad łobuzem. :D

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#500 Post autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 22:57 pm

Koper pisze:A co on lama, że będzie pluł? :D
Co by nie pisać to jednak Mystery najbardziej się udziela w dyskusjach regulaminowych.. reszta generalnie olewa, a później psioczy.
minus 3 od razu, nie ma się co zastanawiać ani litować nad łobuzem. :D
Słusznie, a jak będzie dalej szumiał to się kolejne odejmie. ;)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#501 Post autor: Koper » sob mar 06, 2010 23:00 pm

Wiesz co, a machnij mu od razu minus cztery, co mu będziemy żałować. :D

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#502 Post autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 23:07 pm

Może nie tak ostro.. zobaczymy co powie jak przyjdzie. Jeśli przemyśli sprawę i stwierdzi, że jednak dobrze strzeliłem to zastanowię się nad anulowaniem kary. :D

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#503 Post autor: Koper » sob mar 06, 2010 23:12 pm

Jak się okaże, że trafiłeś to jeszcze mu więcej na minusie powinieneś dać za podawanie fałszywych podpowiedzi. :D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#504 Post autor: Bucholc Krok » sob mar 06, 2010 23:14 pm

A nie da się skądś ściągnąć tego kawałka? Ja tam nie ściągam mp3 więc się nie orientuję..

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#505 Post autor: Koper » sob mar 06, 2010 23:28 pm

Bucholc Krok pisze:A nie da się skądś ściągnąć tego kawałka? Ja tam nie ściągam mp3 więc się nie orientuję..
Jaki porządny :P Pewnie jakoś by się dało, ale na szybkiego nie znalazłem. To raczej rzadki i mało popularny score.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#506 Post autor: Bucholc Krok » ndz mar 07, 2010 08:05 am

Koper pisze:Jaki porządny :P Pewnie jakoś by się dało, ale na szybkiego nie znalazłem. To raczej rzadki i mało popularny score.
"Film amerykański, nieco kiczowaty, ale wśród miłośników gatunku zapewne kultowy" :) Może kultowy za sprawą Younga? ;)

Awatar użytkownika
VPFreeMan
Asystent orkiestratora

#507 Post autor: VPFreeMan » ndz mar 07, 2010 09:47 am

Hehe Bucholc oczywiście do karceru :D Przy drugiej podpowiedzi, myslę że się wszystko wyjaśni :D :D A pierwszą podpowiedź dałem perfidnie w stylu Bucholca żeby zobaczył dlaczego wszyscy się na niego wpieniają :twisted:

Awatar użytkownika
muaddib_dw
Zdobywca Oscara

#508 Post autor: muaddib_dw » ndz mar 07, 2010 09:54 am

Evil Dead - Joseph LoDuca

Awatar użytkownika
VPFreeMan
Asystent orkiestratora

#509 Post autor: VPFreeMan » ndz mar 07, 2010 10:00 am

muaddib_dw pisze:Evil Dead - Joseph LoDuca
Również karcer :!:

Aż dziw że Mystery nie strzela :?:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#510 Post autor: Bucholc Krok » ndz mar 07, 2010 10:37 am

VPFreeMan pisze:A pierwszą podpowiedź dałem perfidnie w stylu Bucholca żeby zobaczył dlaczego wszyscy się na niego wpieniają :twisted:
Świetnie, tylko, że ja nie mam pretensji o tę podpowiedź. :D
VPFreeMan pisze:Aż dziw że Mystery nie strzela :?:
Mystery do jutra jest wyłączony. Pewnie prasuje gajer na galę. ;)

ODPOWIEDZ