Paul Leonard Morgan - Dredd (2012)
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Re: Paul Leonard Morgan - Dredd (2012)
Za socjalizmu strajkowali bo chcieli mieć wolne soboty, a teraz zapierdalają ludziska w niedziele i jest dobrze. Chyba nie o takie Polskę walczyły solidaruchy wylegując się na styropianie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Kody IFPI, a jak i gdzie to sprawdzić. Wstyd się przyznać, ale mimo tylu płyt, aż tak wielki specjalistą jak Wy nie jestem.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Wawrzyniec, sprawdź po prostu, czy są kody IFPI. To chyba najlepszy sposób aby stwierdzić czy płyta jest tłoczona.

Ale chyba rzeczywiście po prostu sprawdzę czy są tam jakieś niewypalone miejsca. A w ogóle to wątpię, aby w takich dużych sklepach sprzedawali CD-R.

Ogólnie będzie dylemat. A propos guilty pleasure soundtracków. Gdyż w tej samej cenie widzę i ten z "Sinistera".

#WinaHansa #IStandByDaenerys
ale zrozum, że to nie są piraty, tylko po prostu legalne wydane na cd-r. myślisz że jakby co, to sklep o tym wie?Wawrzyniec pisze: A w ogóle to wątpię, aby w takich dużych sklepach sprzedawali CD-R.![]()

sądzę że na EU jest ta tłoczona wersja. idź, poproś żeby Ci pokazał płytę od spodu bo wiesz że są tłoczenie normalne i na cd-r i tyle.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie jest łatwo. Byłem w obu sklepach, co prawda sami z obsługi mówili, że to CD, ale nie wiem czy oni wiedzą o różnicy między CD, a CD-R. I patrzyłem na te płyty i nie wiem czy tam jednak nie zobaczyłem, bardzo, ale to bardzo małej obwódki, która miałaby świadczyć, że to jest jednak CD-R

Ostatnio zmieniony pn gru 17, 2012 20:48 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
No score ma 52 minuty z kawałkiem, płyta 80, to spory kawałek powinien mieć inny kolor 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Jakieś tu się zamieszanie robi, przecież na płycie tłoczonej w standardzie red-book też będzie widać wyraźnie miejsce niezapisane.
tak, ale raz że teraz takich dużo nie ma, a dwa - wóczas jest to wyraźne i tafla jest srebrzysta/diamentowa.
no kurde, o czym tu gadać, tafle cd-r chyba każdy rozpozna
no kurde, o czym tu gadać, tafle cd-r chyba każdy rozpozna

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No i tafla tych płyt była srebrzysto-diamentowa, tyko była tam widoczna taka srebszysto-diamentowa obwódka.
a to tłoczona jest. uff.
nie musisz już sprawdzać bo pomyślą że chcesz kraść jak to Polak w Niemczech zawsze

nie musisz już sprawdzać bo pomyślą że chcesz kraść jak to Polak w Niemczech zawsze

NO CD = NO SALE
Jumać, jumać, a nie kraść 
A obejrzałem ostatnio Yumę, dobry film, polecam

A obejrzałem ostatnio Yumę, dobry film, polecam

nie ma złych filmów z Gierszałem
Chwile Nieulotne zmiażdżą, jaki Danielo tam score walnął 

Ostatnio zmieniony pn gru 17, 2012 21:31 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
A którą Yumę?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To, że jestem Polakiem to pewnie przekonaliby się, gdybym dopiero pokazał dowód osobisty. Ale racja, teraz po aferze z samochodem z trupami i tak już mam wystarczającą siarę.