Jaka to melodia? ODCINEK 4: Black Tuesday
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Guzik tam naprowadziłeś.
Miałem wcześniej coś Younga podać, tylko przed 17-tą musiałem się rozłączyć. Zresztą, wcale nie wiadomo czy to to.. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
"Jego nazwisko powinno być znane.." - no i ma znane. Carpenter to nie jest znane nazwisko?Koper pisze:Ej, ale to miał byc kultowy film a nie jakieś "Sypialnie ociekające krwią", których nikt nie oglądał. Na dodatek film ma dwóch reżyserów i żaden nie jest znany

"wśród miłośników gatunku zapewne kultowy"
Były aż 2 ";)".więc moim zdaniem to nie to, chyba że VPFreeMan nas oszukał.

Zdecydowałem się na ten tytuł ze względu na utwór. Słychać w nim 2 części, a tak się składa, że czas (1:41) się zgadza. Jest tylko jeden utwór na tej płycie, który tyle trwa i ma 2 człony oddzielone od siebie.
Ostatnio zmieniony sob mar 06, 2010 22:27 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No jednak Young jest bardziej znany IMO.. A Czarls.. czy ja wiem.. Pierwsze co mi przyszło do głowy to właśnie Young. Ale zobaczymy. To nie musi być żaden z nich.