Jaka to melodia? ODCINEK 3: Back To The Future
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Sprawdziłem jeden soundtrack do pewnego westernu pewnego kompozytora jeszcze przed jego wielkim rokiem 1977, ale to jednak nie to, więc myślę dalej i na razie nie strzelam.Mystery Man pisze:Możesz strzelić, taki gratis, że jak źle odpowiesz to napiszę, czy można już tego kompozytora wykluczyć, jak coś to zawsze to o jednego mniej
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiem, wiem, ale tak mi trochę ta muzyka westernem pachnie więc chciałem być pewny, ale musisz przyznać, że "The Cowboys" to fajny scoreMystery Man pisze:To nie John Williams

Ostatnio zmieniony wt sty 19, 2010 19:47 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale marudzicie. 
Temat rzeczywiście charakterystyczny, ale w tej chwili nie mogę go namierzyć. Wydaje mi się, że kompozytora dobrze wytypowałem, ale perspektywa "wahlowania" kilkudziesięcioma płytami w czytniku komputerowym jest cokolwiek smutna. Chciałem sprawdzić na Jutub, ale nie ładują mi się paski czasu.
Normalnie na każdym kroku kłody pod nogi.. Liczę tylko na olśnienie. 
Jakbym miał pewność to bym podał odpowiedź. Chyba ta Twoja Sencha mnie przymuliła.

Temat rzeczywiście charakterystyczny, ale w tej chwili nie mogę go namierzyć. Wydaje mi się, że kompozytora dobrze wytypowałem, ale perspektywa "wahlowania" kilkudziesięcioma płytami w czytniku komputerowym jest cokolwiek smutna. Chciałem sprawdzić na Jutub, ale nie ładują mi się paski czasu.

Co nie próbuje? Mam stuknąć w sufit i do paki?Wawrzyniec pisze:Jestem trochę zawiedziony, że Bucholc nic tutaj nie próbuje, w końcu on jest lepszy w tych tzw. "starszych" utworach.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: