Ciekawe, czy mieli mieszankę jaśminową, o której wspominałeś. Zapytam następnym razem.Wawrzyniec pisze:Cieszę się, że herbata Ci smakuje![]()

Nie dość, że sama herbata jest smrodliwa to jeszcze dochodzi do tego woda. U nas jest akurat zamontowany filtr do wody pitnej, ale jak mi kiedyś zabrakło mineralnej i musiałem wypić odfiltrowaną przegotowaną to nie mogłem się nadziwić, że mimo wszystkich filtrów wciąż ma dziwny smak.Ja nigdy nie słodzę, nigdy! Słodzenie herbaty to jest zabijanie jej naturalnego smaku. Ale też jestem w stanie Ciebie zrozumieć, że przy niektórych się nie da![]()
Ale ta już nie jest zielona?Z torebek to dobra jest Dilmah, ale też niestety trochę kosztuje![]()
Masz jakieś specjalne akcesoria do tego?Jednak jak nic nie pobije takiej naturalnie parzonej herbaty![]()

Przesłuchałem 2 razy całość, niektóre kawałki po kilka razy.P.S. "War" jest świetne!![]()

Co do piosenki to nie trafiliście gdzieś przypadkiem na jakieś półoficjalne (oficjalne?) informacje, że miała ją pierwotnie zaśpiewać Celina?