FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
gruba cena
to jakieś vip miejsce czy zwykłe, bo wtedy to znacznie drożej niż John w RAH... szkopy jak zwykle na swoich landach się cenią
ciekawe czy na poprzednie edycje też takie ceny były, wie ktoś? Sandra biznes kręci dobry widzę..

NO CD = NO SALE
- galljaronim
- John Powell
To zwykły bilet, kategoria druga. Bardzo blisko sceny, boczny sektor. Cena jak za tak prestiżowy koncert w Wiener Konzerthaus to niespecjalnie wygórowana. Toć przecie Ennio jest w podobnej cenie[emoji5]Adam pisze:gruba cenato jakieś vip miejsce czy zwykłe, bo wtedy to znacznie drożej niż John w RAH... szkopy jak zwykle na swoich landach się cenią
ciekawe czy na poprzednie edycje też takie ceny były, wie ktoś?
- Wojteł
- John Williams
Kurde, ja swoje kupowałem w takim pośpiechu, że nawet nie wiem jaką opcję dostawy wybrałem :d muszę maila przetrzepać, pewnie wziąłem do wydruku.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Dżizas, a my się zaraz musimy pakować do Londynu, tak szybko czas minął, a ja w ogóle nie mam nastroju na ten wyjazd w tym momencie
Ta jesienna pogoda jakoś mnie przybija... 

bo za dużo się podniecasz tą bzdurną polską polityką i Ci to siły witalne wypija 

NO CD = NO SALE
Praga niedaleko, ale fajnie byłoby, jakby zawitał ponownie do Polski. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
nie ma szans, chyba że zorganizuje to jakaś prywatna agencja w stylu JVS, ale wątpię, po ich ostatnich koncertowych "zyskach".
NO CD = NO SALE
Skaranie boskie z tym Balfem
Wkrótce jego koncert z gier:
"Some exciting news coming soon ! Who like games music... live with an orchestra ?"

"Some exciting news coming soon ! Who like games music... live with an orchestra ?"
NO CD = NO SALE
Ok, zrobiło się mega ciekawie - Brian w tym nowym wywiadzie radiowym z piątku (+80 minut - https://www.mixcloud.com/MusicfromtheMo ... pAvYwpSXbY ) powiedział, że nadchodzący koncert będzie kompletnie inny od tego sprzed 2 lat, bo będzie tu też solistą i będzie przeskakiwał między instrumentami, a podium dyrygenta
Zakładam że będzie przećwiczone Can You Dig It oraz jazz z Azjatów? Bo innych rzeczy bez dyrygenta by nie uciągnęli raczej, to musi być coś z jam sessions, gdzie dyrygent nie będzie im potrzebny przez chwilę. Albo ewentualnie jak Hisaishi - wejścia fortepianowe jego, a potem wraca na podium.
Jakby co dla niezdecydowanych, koncert praktycznie wyprzedany już (jest lepiej niż 2 lata temu), ale bilety jeszcze są, choć został tylko balkon, ale można tam dostać nawet za grosze - najtańsze za.. 15 funtów
http://philharmonia.co.uk/concerts/2108/briantyler

Jakby co dla niezdecydowanych, koncert praktycznie wyprzedany już (jest lepiej niż 2 lata temu), ale bilety jeszcze są, choć został tylko balkon, ale można tam dostać nawet za grosze - najtańsze za.. 15 funtów

http://philharmonia.co.uk/concerts/2108/briantyler
NO CD = NO SALE
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Fajnie, że ten koncert Briana odbywa się dzień przed tym, na który czekałem od 25 lat, a nie dzień po - chociaż pewnie wtedy i tak bym został. W ten sposób będzie fajny support - półtora roku temu w Krakowie Tyler zrobił fajne show tym medleyem, a i linki z youtube sprzed dwóch lat w Londynie brzmią bardzo zachęcająco. Aż dziwne, że tego nie wydał na blu-rayu. A nie wiesz Adam, czy jego tegoroczny będzie rejestrowany? Bo Williams kamerami niestety nie. Ciągle też nie ma potwierdzenia, że nagrają go w Wiedniu, poza tym, że ma wyjść CD.
Nie mam infa czy będzie nagrywany.. Ale na pewno będzie skoro pierwszy ma jak widać cały nagrany na BR, tylko fizycznie go nie wydano.
NO CD = NO SALE
Zobaczymy, jak będzie ze zdrówkiem, ale Ennio nie wyklucza jednak dalszego koncertowania po nadchodzącej trasie. Wywiad sprzed paru dni:
I am slowly turning 90 and it has occurred to me several times to retire for good, at least from conducting. But I also hope that I will be in good health for some time, so everything going well and my health permitting, I am not ruling out anything," he said
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
What? Mówię Wam, on umrze na scenie...
NO CD = NO SALE