Hans Zimmer - MAN OF STEEL -- temat merytoryczny
Re: Hans Zimmer - MAN OF STEEL -- temat merytoryczny
ostatnie 10 min czego? filmu? scoru? (a które to jest ost 10 min scoru?)
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
twojej oceny za udział muzy w filmie nawet nie skomentuje, trzymaj się IM3, tam nikt filmie żadnej muzy nie słyszał
o film, fabułę, plot mi chodziło

o film, fabułę, plot mi chodziło

ale co w tych ostatnich 10 min filmu było takiego genialnego w tej fabule? bo ja nie rozumiem co być mogło (tylko odpowiedz zaznaczając spoilery
)
a co do muzy w IM3 - jest lepsza w filmie niż w muza w MOSie (ale żaden geniusz i też mam zastrzeżenia do ilustratorów, no i na pewno jest zmiksowana gorzej - na mniejszy poziom głośności), co nawet hejter Paweł zauważył jak patrzę teraz na porównanie gwiazdek w obu reckach

a co do muzy w IM3 - jest lepsza w filmie niż w muza w MOSie (ale żaden geniusz i też mam zastrzeżenia do ilustratorów, no i na pewno jest zmiksowana gorzej - na mniejszy poziom głośności), co nawet hejter Paweł zauważył jak patrzę teraz na porównanie gwiazdek w obu reckach

Ostatnio zmieniony ndz cze 23, 2013 20:34 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
No, nie wiem, ja tam z kina nie za bardzo pamiętam muzyki z IM3 a z MoS pamiętam kilka momentów, gdzie muzyka odgrywa dużą rolę.Adam pisze:
a co do muzy w IM3 - jest lepsza w filmie niż w muza w MOSie
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

głuchy by spamiętał skoro co 5 min leci Flight do tego na dużym poziomie głośności (jaki akurat ja lubię ogólnie i tu film ma na plus u mnie). ale nie oftopujmy. Paweł osądził już reckami.
kiedyśgrześ, czekam (y) na odpowiedź na mego posta nr 198474
kiedyśgrześ, czekam (y) na odpowiedź na mego posta nr 198474

NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie Flight tylko This Is Clark Kent akurat często leci. Aż takim hejterem jesteś, że nie potrafisz tych dwóch melodii odróżnić? Ale no tak, ciebie nie interesuje technika, więc nie wiesz, co to dur, a co moll 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Hej Adam Brian w filmie poza napisami końcowymi nie istnieje deal with it
a jeśli ja tu muszę tłumaczyć Zoda na gruzach Metropolis z prochami Kryptona w łapie, no to sorki, ja w ogóle w innym univerusm doznań żyję

a jeśli ja tu muszę tłumaczyć Zoda na gruzach Metropolis z prochami Kryptona w łapie, no to sorki, ja w ogóle w innym univerusm doznań żyję

Ostatnio zmieniony ndz cze 23, 2013 23:34 pm przez kiedyśgrześ, łącznie zmieniany 1 raz.
ale Ty tu mówisz o motywie fortepianowym, on też jest w dużych ilościach, co napisałem, ale mi chodziło bardziej o temacie akcji z Flight - tych 30 sekundach które się fajnie nuci, a które nachalnie leci co 5 minut w filmie przy byle jakiej sceniePaweł Stroiński pisze:Nie Flight tylko This Is Clark Kent akurat często leci. Aż takim hejterem jesteś, że nie potrafisz tych dwóch melodii odróżnić? Ale no tak, ciebie nie interesuje technika, więc nie wiesz, co to dur, a co moll

kiedyśgrześ,
Spoiler:
Ostatnio zmieniony ndz cze 23, 2013 21:32 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
przeczytałem ten spoiler Adam, w zupełnie innym świecie doświadczeń kulturowych żyjemy, powaga, ok. mam nadzieję, że to nas nie poróżni 

bez obaw. wyjaśniaj, wskaż prostemu chłopu wychodzącemu na pole
czego nie rozumiem a co powinienem 

NO CD = NO SALE
Panowie, o filmie rozmawiamy w dziale FILM 

aha i zabrakło słynnego "mój mały Kal-Alu"
jednak Brando to był THE MAN 

NO CD = NO SALE
Co 5 minut "Flight"? Chyba zapomniałeś aparatów słuchowych założyćAdam pisze:muzyka. i tutaj jest coś czego nie potrafię zrozumieć. uważam że to jeden z najsłabiej umuzycznionych filmów Hansa ever. teraz już rozumiem skąd te jedynki w reckach, bo brzmi to słabiej niż na płycie. Paweł, co Ty w tym filmie słyszałeś bo tamSpoiler:

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
kurde ja głuchy już jestem. Hej Paweł gdzie na albumie znajdę cokolwiek z materiału Lois, help

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Coś jest w You Led Us Here, ale ja też kiedyś go namierzyłem, a jak słuchałem w trakcie pisania recenzji, nigdzie go nie było