Konkurs czyli prima aprilis w styczniu

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Thedues
Site Admin
Kontakt:

#46 Post autor: Thedues » wt lut 21, 2006 00:17 am

A zauważyłeś post Theduesa odnośnie końca tego tematu?

Usiądz, uspokój się i powoli przeczytaj jeszcze raz definicję pytania retorycznego, bo jak widzę dalej jej nie rozumiesz .

Lekarz nic nie wspominał o tej kuracji (pisanie pamietnika). Przy jego następnych odwiedzinach zapytam się o nią. Myślisz, że mi pomoże?
Magdo;) [jak wiesz informatora mam pewnego;)] Myśle, ze dosyć już tej rozmowy, która nie sprowadza się do tematu, a który sama rozpoczełaś;)
Special FOR YOU zakładam osobny temat na forum;) tam będziesz mogła z pewnością znaleźć adoratorów:) którzy podejmą stosowan polemikę na Twe "zaczepki". Piszę to naprawde serio. Zboczyliśmy z tematu i dochodzi do tego iż próbujemy udowadniąc swoje racje krytykując ironicznymi tekstami siebie i naszych kolegów;) a wiec zakładam na OFF TOPIC temat, gdzie będziesz mogła dalej bawić się nami meżczyznami;) o ile komuś znacząco nie podskoczy przy tym ciśnienie;)
Pozdrawiam i zapraszam do dysputy choćby nawet i ze mna;)
Bozzzsz....:P
P.S. nie proponuje Ci forumowej randki;) a ciekawej rozmowy na różne tematy;)
psychiczny redaktor & admin portalu filmmusic.pl

rzelasko
Parkingowy przed studiem nagrań

#47 Post autor: rzelasko » wt lut 21, 2006 15:43 pm

Thedues pisze: Magdo;) [jak wiesz informatora mam pewnego;)] Myśle, ze dosyć już tej rozmowy, która nie sprowadza się do tematu, a który sama rozpoczełaś;)
Special FOR YOU zakładam osobny temat na forum;) tam będziesz mogła z pewnością znaleźć adoratorów:) którzy podejmą stosowan polemikę na Twe "zaczepki". Piszę to naprawde serio. Zboczyliśmy z tematu i dochodzi do tego iż próbujemy udowadniąc swoje racje krytykując ironicznymi tekstami siebie i naszych kolegów;) a wiec zakładam na OFF TOPIC temat, gdzie będziesz mogła dalej bawić się nami meżczyznami;) o ile komuś znacząco nie podskoczy przy tym ciśnienie;)
Pozdrawiam i zapraszam do dysputy choćby nawet i ze mna;)
Bozzzsz....:P
P.S. nie proponuje Ci forumowej randki;) a ciekawej rozmowy na różne tematy;)
Już wcześniej pisałam, że odbiegliśmy od tematu ale chyba raczej nikt do niego nie chce wracać. Czy sie mylę? Przynajmniej ja nie mam juz zamiaru do niego wracać (to juz ostatni raz :P) bo jak sami wiecie nie ma to najmniejszego sensu. Każdy ma swoją rację....
Nie moja wina, że niektórzy sa bardzo drażliwi jeżeli poruszy się pewne tematy. Skacze ciśnienie, nerwy puszczają ... :P
Ja nie odpowiadam za słowa jakie ktoś powiedział (czyt. napisał). Czy moja wina, że niektórzy "niektóre" rzeczy traktują zbyt poważnie? Panowie troche luzu... ciśnienie spadnie :P (trzeba dbać o zdrowie).

Jeżeli ktos odpowiada na mojego posta to kultura wymaga żebym odpowiedziała. A jak zapewne wiesz (od informatora :P) jestem dobrze wychowana :mrgreen:

Dziękuję za to "specjalne wyróżnienie". Zawsze o tym marzyłam - mieć osobny topik :mrgreen:

Szkoda tylko, że tworzycie bariery a nie scalacie, ech... jak widać nie można mieć wszystkiego.

A już miałam nadzieję Thedues, że coś z tego wyjdzie..., a tu klapa. Bardzo mnie rozczarowałeś :( . No wiem początek nie był może zbyt obiecujacy ale później mogłoby być tylko lepiej :mrgreen:

A informatorowi trzeba trochę skrócić język :P

ODPOWIEDZ