Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
-
Adam
- Jan Borysewicz
#FUCKVINYL
-
Ghostek
- Hardkorowy Koksu
-
Kontakt:
autor: Ghostek » pn mar 22, 2010 18:16 pm
Nie pierwszy w mojej karierze nędznego pismaka ;p
-
Adam
- Jan Borysewicz
za Twoim przewodem złączym się z narodem

;-)
#FUCKVINYL
-
bladerunner
autor: bladerunner » pn mar 22, 2010 18:18 pm
Oups! Faktycznie okropną dupę strzeliłem. Ale to może dlatego, że ostatnimi czasy kolo non stop w UeSach przebywa i jakoś mi się tak zakodowało.
Cóż, mea culpa
A co z tym Cantelonem ?bo to chyba faktycznie amerykański kompozytor i pracowali razem z David Buckley, bo może, któraś spośród odpowiedzi nadesłanych taka była ?
David Buckley figruje jako twórca muzyki dodatkowej do filmu W.
czasy kolo non stop w UeSach przebywa i jakoś mi się tak zakodowało.
Nic się nie stało

, HGW chyba pomieszkuje tam, gdzieś miałem jego adres, hm z tego co wiem miał obywatelstwo.
Bladu Czuwa

nad HGW

-
filold
- Kserujący nuty
Wawrzyniec pisze:Hej, ale o co chodzi z tym, że HGW jest Amerykaninem

WTF

Ja nic takiego nie napisałem, a już na pewno nie w tym temacie. Nie wiem co to za offtop i skąd go wzięliście
O jakim konkursie mówicie? O tym za który powinienem dostać autograf Babucha? Czy też macie moje propozycje, które wymyśliłem na poczekaniu?
Sądziłem, że doszliśmy do porozumienia, że to ja wygralem ten konkurs. Ty Wawrzyniec miałeś swój tydzien Zimmera, więcej atrakcji w ciągu 7 dni nie wypada, więc zwycięzcą konkursu powinienem być ja. Zwłaszcza, że to ja odpowiedziałem jako pierwszy, a wiadomo, że liczy się refleks.
A z resztą to chyba Koper powinien rozsądzić, bo to on zaczął całą zabawę.
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Babuch musi rozsądzić - to on da ten autograf. Ja mogę Wam tylko po podróbce załatwić.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
-
Kontakt:
autor: Łukasz Wudarski » wt mar 23, 2010 08:26 am
Fitold wygrał, i może se ściągnąć z naszej klasy

Why So Serious !?
-
Wawrzyniec
- Hans Zimmer
-
Kontakt:
autor: Wawrzyniec » wt mar 23, 2010 13:18 pm
filold pisze:Sądziłem, że doszliśmy do porozumienia, że to ja wygralem ten konkurs. Ty Wawrzyniec miałeś swój tydzien Zimmera, więcej atrakcji w ciągu 7 dni nie wypada, więc zwycięzcą konkursu powinienem być ja.
No wiesz ten "Tydzień Zimmera" to był jaki był, ale spokojnie jakby co to sobie w domu zorganizuję taki z prawdziwego zdarzenia

A nagrody oczywiście Ci nie żałuję, chociaż wiadomo że jakaś tam zazdrość jest, w końcu to taka cenna rzecz

#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Adam
- Jan Borysewicz
Wawrzyniec pisze:No wiesz ten "Tydzień Zimmera" to był jaki był
Własnie!

A to ponoć ja szyder jestem

Dwie recki i to takich staroci? No Panowie....

Wawrzyniec najwyraźniej niepocieszony!

Te wizje ankiet i konkursów.... ehh

#FUCKVINYL
-
Ghostek
- Hardkorowy Koksu
-
Kontakt:
autor: Ghostek » wt mar 23, 2010 18:16 pm
Adam Krysiński pisze: No Panowie....

Wawrzyniec najwyraźniej niepocieszony!

Te wizje ankiet i konkursów.... ehh

Propo ankiet.
Trza będzie napisać nowy skrypt, bo grzebiąc kiedyś w kodzie [nie znając się za bardzo na strukturze kreowania stron w PHP] wywaliłem ten odpowiedzialny za ankiety. Co bardziej spostrzegawczy, to zauważyli brak tego elementu FM.pl

-
bladerunner
autor: bladerunner » wt mar 23, 2010 21:27 pm
zlikwiduje ktoś ten temat bo chyba tydzień z hansem się już skończył ?
-
Wawrzyniec
- Hans Zimmer
-
Kontakt:
autor: Wawrzyniec » wt mar 23, 2010 22:20 pm
bladerunner20 pisze:zlikwiduje ktoś ten temat bo chyba tydzień z hansem się już skończył ?
A czy on kiedykolwiek się zaczął? I dlatego też podczas tego niby tygodnia nie dawałem żadnych tematów i ankiet, gdyż właśnie tak by się skończyły. Najlepiej to nie mieć ulubionych kompozytorów, a na pewno najlepiej nie hollywoodzkich.
-
filold
- Kserujący nuty
Wawrzyniec pisze:bladerunner20 pisze:zlikwiduje ktoś ten temat bo chyba tydzień z hansem się już skończył ?
A czy on kiedykolwiek się zaczął? I dlatego też podczas tego niby tygodnia nie dawałem żadnych tematów i ankiet, gdyż właśnie tak by się skończyły. Najlepiej to nie mieć ulubionych kompozytorów, a na pewno najlepiej nie hollywoodzkich.
Wawrzyńcu wrzuć na luz!
-
Adam
- Jan Borysewicz
filold pisze:Wawrzyńcu wrzuć na luz!
On nie umi. Na niego słowo Hans działa tak, jak słowo aborcja na rydzykowe babcie

i w sumie się zastanawiam czemu w Resumie 2009 nie przepychał Szerloka do best score roku

Skoro nawet Mefi próbował sobie Tomka Njumana i jego arcyciekawych Braci przepychać

#FUCKVINYL
-
Wawrzyniec
- Hans Zimmer
-
Kontakt:
autor: Wawrzyniec » śr mar 24, 2010 13:46 pm
Na mnie akurat muzyka Zimmera działa bardzo dobrze. To raczej co na niektóre osoby działa on jak czerwona płachta na byka. I jak się nadarzy okazja aby dowalić Zimmerowi i RCP to zawsze się znajdzie. I proszę mi nie wciskać, że dla mnie Zimmer to jakaś święta krowa, której nie można krytykować. Dobra i tak ta rozmowa donikąd nie prowadzi. A o wynikach głosowanie to jak już to nie w tym temacie, a i tak głosowanie było tajne i jak już co to Mefisto należy pytać i to on o wszystkim decyduje czy można, czy nie można mówić.