Hans Zimmer - wywiad i akcja "Tydzień z Hansem"
-
bladerunner
A co z tym Cantelonem ?bo to chyba faktycznie amerykański kompozytor i pracowali razem z David Buckley, bo może, któraś spośród odpowiedzi nadesłanych taka była ?Oups! Faktycznie okropną dupę strzeliłem. Ale to może dlatego, że ostatnimi czasy kolo non stop w UeSach przebywa i jakoś mi się tak zakodowało.
Cóż, mea culpa
David Buckley figruje jako twórca muzyki dodatkowej do filmu W.
czasy kolo non stop w UeSach przebywa i jakoś mi się tak zakodowało.
Nic się nie stało
Bladu Czuwa
Sądziłem, że doszliśmy do porozumienia, że to ja wygralem ten konkurs. Ty Wawrzyniec miałeś swój tydzien Zimmera, więcej atrakcji w ciągu 7 dni nie wypada, więc zwycięzcą konkursu powinienem być ja. Zwłaszcza, że to ja odpowiedziałem jako pierwszy, a wiadomo, że liczy się refleks.Wawrzyniec pisze:Hej, ale o co chodzi z tym, że HGW jest Amerykaninem![]()
WTF
![]()
Ja nic takiego nie napisałem, a już na pewno nie w tym temacie. Nie wiem co to za offtop i skąd go wzięliście
![]()
O jakim konkursie mówicie? O tym za który powinienem dostać autograf Babucha? Czy też macie moje propozycje, które wymyśliłem na poczekaniu?
A z resztą to chyba Koper powinien rozsądzić, bo to on zaczął całą zabawę.
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No wiesz ten "Tydzień Zimmera" to był jaki był, ale spokojnie jakby co to sobie w domu zorganizuję taki z prawdziwego zdarzeniafilold pisze:Sądziłem, że doszliśmy do porozumienia, że to ja wygralem ten konkurs. Ty Wawrzyniec miałeś swój tydzien Zimmera, więcej atrakcji w ciągu 7 dni nie wypada, więc zwycięzcą konkursu powinienem być ja.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Propo ankiet.Adam Krysiński pisze: No Panowie....Wawrzyniec najwyraźniej niepocieszony!
Te wizje ankiet i konkursów.... ehh
Trza będzie napisać nowy skrypt, bo grzebiąc kiedyś w kodzie [nie znając się za bardzo na strukturze kreowania stron w PHP] wywaliłem ten odpowiedzialny za ankiety. Co bardziej spostrzegawczy, to zauważyli brak tego elementu FM.pl

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A czy on kiedykolwiek się zaczął? I dlatego też podczas tego niby tygodnia nie dawałem żadnych tematów i ankiet, gdyż właśnie tak by się skończyły. Najlepiej to nie mieć ulubionych kompozytorów, a na pewno najlepiej nie hollywoodzkich.bladerunner20 pisze:zlikwiduje ktoś ten temat bo chyba tydzień z hansem się już skończył ?
Wawrzyńcu wrzuć na luz!Wawrzyniec pisze:A czy on kiedykolwiek się zaczął? I dlatego też podczas tego niby tygodnia nie dawałem żadnych tematów i ankiet, gdyż właśnie tak by się skończyły. Najlepiej to nie mieć ulubionych kompozytorów, a na pewno najlepiej nie hollywoodzkich.bladerunner20 pisze:zlikwiduje ktoś ten temat bo chyba tydzień z hansem się już skończył ?
On nie umi. Na niego słowo Hans działa tak, jak słowo aborcja na rydzykowe babciefilold pisze:Wawrzyńcu wrzuć na luz!
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Na mnie akurat muzyka Zimmera działa bardzo dobrze. To raczej co na niektóre osoby działa on jak czerwona płachta na byka. I jak się nadarzy okazja aby dowalić Zimmerowi i RCP to zawsze się znajdzie. I proszę mi nie wciskać, że dla mnie Zimmer to jakaś święta krowa, której nie można krytykować. Dobra i tak ta rozmowa donikąd nie prowadzi. A o wynikach głosowanie to jak już to nie w tym temacie, a i tak głosowanie było tajne i jak już co to Mefisto należy pytać i to on o wszystkim decyduje czy można, czy nie można mówić.