Kobiety a muzyka filmowa
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie do końca rozumiem tego zarzutu, ani skąd się pojawiłPowinienes Wawrzyniec byc bardziej uniwersalnym a nie łączyc wszystko z twoją pasją do muzyki filmowej bo przeciez nie tylko to sie w zyciu liczy.

Znalazłem tylko półnagą:A piękna naga kobieta grająca na harfie?

Plus parę takich:

Plus coś dla miłośników Penelope Cruz:

Wiolonczelistki i flecistki sobie na razie odpuszczę

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Prosze nie ironizować z Wawrzyńca. Dopiero co miał przecież urodziny. Każdy lubi inną sztukę i tyledziekan pisze:Brawo Koper!!!Widac,ze gust masz nie najgorszy.Taka kobieta to mogla by mi zagrac do snu....he he he
Bez obrazy Wawrzyniec,ale zobacz ile mozesz stracic jak podziwiasz sztuke zamiast wyrywac prawdziwe panienki
Niektore kobiety na tych twoich prtretach uroda nie grzesza niestety,ale moze tylko tak mowie bo nie znam sie na sztuce....
Wygladaja jak z innej epoki.Wybacz moj brak wrazliwosci,ale ja jednak zyje w bardziej realnym Swiecie.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak, gdyż gdybym nie miał tych urodzin to można byłoby ze mnie spokojnie ironizować. I wypraszam sobie stanowczo jakie kolwiek insynuacje co do moich upodobań! I też nie mam zamiaru udowadniać, że mnie, jak to nazywacie "archeologia" nie kręci. Chciałem tylko zapodać trochę kultury na forum i się najwidoczniej na tym przejechałem. A po za tym nie jestem specjalistą od znajdowania nagich pań w internecie. To jakby co nie do Ciebie Koper, gdyż akurat zdjęcie zapodałeś dość apetyczneAdam Krysiński pisze:Prosze nie ironizować z Wawrzyńca. Dopiero co miał przecież urodziny. Każdy lubi inną sztukę i tyleWawrzyniec widać lubi archeologię

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A, to Ty jesteś tym jedynym spoza moich 49 krewnych i znajomych, który to zamówił?dziekan pisze:Tak czy siak ja juz zrobilem pre-order bo czytalem na Intardzie,ze bedzie limit 50sztuk.

Ech, Mefisto i jego ciężkie dzieciństwo...Mefisto pisze:fakt - ale z drugiej strony to i po pysku można dostać za coś takiego

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully