Howard Shore - Olimpiada 2010 Vancouver (sesja)
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
powiedzcie mi jak to jest... od dawna media się z tego śmieją ale to nie powód do smiechu tylko do płaczu... jak to jest że jakiś Mateja, Hula czy Stoch czy whatever kto inny skaczą na tej cholernej Krokwi od 3 roku życia, a jak przyjdzie konkurs w zakopanym to lamerzy nawet nie umią do 2 serii skoczyć... Przecież po 20 latach skakania na jednej i tej samej skoczni to by debil z zamkniętymi oczami skakał dobrze.. Jadą na tym wózku zwanym Małysz, a prawda taka żę nie istniejemy poza Małyszem w tym sporcie, a Małysz to samorodek..
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Stoch jest ze Szczyrku, więc na Krokwi to jest gościem.Adam Krysiński pisze:powiedzcie mi jak to jest... od dawna media się z tego śmieją ale to nie powód do smiechu tylko do płaczu... jak to jest że jakiś Mateja, Hula czy Stoch czy whatever kto inny skaczą na tej cholernej Krokwi od 3 roku życia, a jak przyjdzie konkurs w zakopanym to lamerzy nawet nie umią do 2 serii skoczyć... Przecież po 20 latach skakania na jednej i tej samej skoczni to by debil z zamkniętymi oczami skakał dobrze.. Jadą na tym wózku zwanym Małysz, a prawda taka żę nie istniejemy poza Małyszem w tym sporcie, a Małysz to samorodek..

Co do Justyny to oczywiście gratulacje i cieszy mnie, że wreszcie Wojciech - O kurwa, ale mi powiało - Fortuna przestanie być jedynym złotym medalistą w historii. Szkoda tylko, że Małyszowi się nie udało, bo akurat kto, jak kto, ale on zasłużył. A tak ma wszystko co się dało zdobyć, oprócz cholernego olimpijskiego złota.
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Howard Shore - Olimpiada 2010 Vancouver (sesja)
Natknąłem się przypadkiem na ten temat i postanowiłem poszukać. Nie wiem, czy to nie fake, czy coś, ale znalazłem to.
http://www.youtube.com/watch?v=ji7sW596-l8
Całkiem przyjemne. :P
http://www.youtube.com/watch?v=ji7sW596-l8
Całkiem przyjemne. :P
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Howard Shore - Olimpiada 2010 Vancouver (sesja)
Przyjemne, ale jakbym gdzieś podobną melodię słyszał.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy