Szkoda,gdyż już myślałem, że tworzymy TEAM, ja, Ty i Wojteł. Tzw. "Williams' Angels: WAW - Wawrzek, Adam & Wojteł.Adam pisze: ↑pt lis 15, 2019 12:16 pmale mi trudno być jedną czy drugą stroną barykady, skoro znam tylko album Vol 1, a serialu nie widziałem.
dlatego wrócę do potyczki jak wszystko obejrzę i posłucham jak się wreszcie skończy wypuszczanie co tydzień - do tego czasu nic już nie tykam z tego tytułu.
Prosta sprawa.Wawrzyniec pisze: ↑pt lis 15, 2019 14:41 pmCzyli trwają w sumie tyle co odcinki Clone Wars. Czyżby koszty produkcji były aż tak wysokie? Ale przecież to Disney, u nich papier toaletowy jest z dolarów.
No właśnie zapowiada się, że właśnie czasy będą typowo streamerskie, nie mając żadnych uwarunkowań poza artystycznymi, mogą kręcić jak się im chce, jak serial Refna z Amazonu, gdzie odcinki trwały, od 30 do 90 minut, zobaczymy, od teraz odcinki będą już co tydzień, więc może będą dłuższe, a te dwa pierwsze to jakby nie było taki prolog.Ghostek pisze: ↑pt lis 15, 2019 16:51 pmProsta sprawa.Wawrzyniec pisze: ↑pt lis 15, 2019 14:41 pmCzyli trwają w sumie tyle co odcinki Clone Wars. Czyżby koszty produkcji były aż tak wysokie? Ale przecież to Disney, u nich papier toaletowy jest z dolarów.
To jest serial który w dalszej perspektywie ma hulać po różnych sieciach broadcastingowych i tradycyjnych tv gdzie są przerwy reklamowe. 40 min serialu i 20 reklam.