BRIAN TYLER & KEITH POWER - CRIMINAL (2016)
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: BRIAN TYLER & KEITH POWER - CRIMINAL (2016)
Nie ma to jak podwójne standardy. Przecież ten score brzmi jak suita Jackmana z Winter Soldiera, ale nie na 6 minut a 70
.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Noo. Tyle że w tym kinie to akurat się sprawdza. Tzn oceni się, jak się film obejrzy, ale o funkcjonalność chyba nie ma co się martwić. Co innego słuchowisko.

Paweł NAGLE ocenia bez filmu
"podwójne standardy" rzeczywiście

NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Recki bym bez filmu nie napisał. Ale ile razy pisałem na tym forum o albumach bez znajomości filmu?
Faktem jest, że poza paroma żywymi partiami i faktycznie świetną piosenką, ten score brzmi, jakby Brian pozazdrościł Jackmanowi brzmienia.
Niestety wiele więcej poza tym o tym score nie da się powiedzieć.
Swoją drogą połowa moich ostatnich postów o Brianie i nie tylko, tych długich, była po jednym odsłuchu i oczywiście bez filmu. Ale za recenzję bez filmu bym się nie zabrał nigdy. Tylko mogę zdecydować sam, czy chcę to recenzować czy nie.

Niestety wiele więcej poza tym o tym score nie da się powiedzieć.
Swoją drogą połowa moich ostatnich postów o Brianie i nie tylko, tych długich, była po jednym odsłuchu i oczywiście bez filmu. Ale za recenzję bez filmu bym się nie zabrał nigdy. Tylko mogę zdecydować sam, czy chcę to recenzować czy nie.
70-minutowe pierdzenie, muzyka nie do przejścia na trzeźwo. Takie samo artystyczne pierdololo jak ostatnie wynurzenia Reznora i Rossa. Gówno po prostu. Tylko ta piosenka naprawdę spoko.
przyszedł Mefi z zdisował jakby to był jakiś najgorszy Djawadi a tak nie jest 

NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Jak ktoś chce 35-minutowy short przemontowany od podstaw i ku uciesze słuchacza, to pisać pm.
Adam kiedyś dostał, ale póki co głosu nie zabrał o słuszności takiego montażu
Adam kiedyś dostał, ale póki co głosu nie zabrał o słuszności takiego montażu

Masz rację. To tylko najgorszy TajlerekAdam pisze:przyszedł Mefi z zdisował jakby to był jakiś najgorszy Djawadi a tak nie jest

ciekawy news, obada się jak przyjdzie płyta... Lakeshore napisał, że album wydali na HDCD ?
Criminal Soundtrack by Brian Tyler and Keith Power on High Fidelity Compact Disc! Uncompressed Audio for discerning listeners. Album features a hybrid synth score and the Madsonik song "Drift and Fall Again" from the film which features Lola Marsh. Available on all good retailers. Buy now!
Criminal Soundtrack by Brian Tyler and Keith Power on High Fidelity Compact Disc! Uncompressed Audio for discerning listeners. Album features a hybrid synth score and the Madsonik song "Drift and Fall Again" from the film which features Lola Marsh. Available on all good retailers. Buy now!
NO CD = NO SALE
Jak na portal zawsze dający wszystkim Tylerom maxy to słabiutkoAdam pisze:4/5 - http://theactionelite.com/music-review/ ... ck-review/

Teenage Mutant Ninja Turtles - 5 / 5 - A Classic!
Thor: The Dark World - 5 / 5 - A Classic!
Iron Man 3 - 5 / 5 - A Classic!
Army of TWO: The Devil’s Cartel - 5 / 5 - A Classic!
The Expendables 2 - 5 / 5 - A Classic!
http://theactionelite.com/music_artist/brian-tyler/
A Criminal to cieńki score, jeden ze słabszych od Tylera z ostatnich lat, ale już dopisanie tego przydupasa to zwiastowało.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Strasznie biedne wydanie. W kartonie zachomikowana czterostronicowa książeczka ze zdjęciami i creditsami. Chyba jednak wolę płyty Briana wydawane współcześnie w jewelu. Zawsze to przynajmniej grubsze książeczki.

Lakeshore wydaje w digipaku tak KAŻDĄ płytę - wkładka luzem 2 lub 4 strony do środka i tyle. nie spotkałem się żeby było inaczej a mam sporo ich płyt.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No ta sama bieda była z Transformerami Prime. Generalnie dlatego wolę chyba jewele suto oprawione aniżeli ascetyczne digi.