Ja. Świetny score, dużo lepszy po kilku (-nastu) przesłuchaniach. Tematy typowo "howardowskie", melodie są śliczne, "momenty są".Adam pisze:wtf, kto głosował na Śniezke?

A jak się komuś nie podoba, to niech nie słucha

Ja. Świetny score, dużo lepszy po kilku (-nastu) przesłuchaniach. Tematy typowo "howardowskie", melodie są śliczne, "momenty są".Adam pisze:wtf, kto głosował na Śniezke?
Jakby się sprzymierzyli to byłoby ciekawieAdam pisze:no bo tam są po jednym więć wiadomo że trollea tutaj są już 2
Althazan pisze:A jak się komuś nie podoba, to niech nie słucha
Ja też stawiam na śnieżkę, zaraz po niej dałbym spider-mana, a na trzeciej pozycji, co pewnie mało kto by poparł, prometeuszaAlthazan pisze:Ja. Świetny score, dużo lepszy po kilku (-nastu) przesłuchaniach. Tematy typowo "howardowskie", melodie są śliczne, "momenty są".Adam pisze:wtf, kto głosował na Śniezke?![]()
Adam pisze:] Howard pilotem włącza "RCP & Hans Zimmer Audio Sampler" i cały score się sam nagrał![]()
![]()
To przecież podpucha dla naiwnychAdam pisze:zdjęcia nie kłamią![]()
Ja również oddałem głos na HowardaAlthazan pisze:Ja. Świetny score, dużo lepszy po kilku (-nastu) przesłuchaniach. Tematy typowo "howardowskie", melodie są śliczne, "momenty są".Adam pisze:wtf, kto głosował na Śniezke?![]()