Coś w tym jestPredator - magekult bo nie było wydania... W filmie fajne choć bez przesady, poza nim... Zieeew
Megakultowe soundtracki które was nie rajcują
Re: Megakultowe soundtracki które was nie rajcują
-
Templar
Heh, a ja akurat nie lubię normalnych wydań LOTRów, jedynie Drużyna spoko, ale Dwie wieże i Powrót króla tylko w wersji complete, a fanbojem Shore'a to raczej nie jestem 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ej, a ja myślałem, że ten temat to będzie takie grzeczne wyrażanie swojej opinii z poszanowaniem innych.Turek pisze:Z tego co nie lubię :
Black Hawk Down - poza cudownym "Leave no man behind" - jeden wielki ziew, który to jak zwykle nazwany jest "eksperymentem"![]()
Dobra, dobra, gdyż sam siebie okłamuję, ale ciężko mi nie zaglądać do tego tematu. Choć na razie muszę przyznać, że niezłego ze mnie hipstera robicie, gdyż wymieniliście już jakieś 2/3 soundtracków, które ja uważam za geniusze i zasłużone megakulty.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
No to filmuTemplar pisze:Heh, a ja akurat nie lubię normalnych wydań LOTRów, jedynie Drużyna spoko, ale Dwie wieże i Powrót króla tylko w wersji complete, a fanbojem Shore'a to raczej nie jestem
-
Templar
No dobra fanbojem filmu to jednak mogę być, bo też oglądam tylko wydania rozszerzone i już kilka razy obejrzałem całą trylogię w takim wydaniu w jeden dzieńMystery Man pisze:No to filmuTemplar pisze:Heh, a ja akurat nie lubię normalnych wydań LOTRów, jedynie Drużyna spoko, ale Dwie wieże i Powrót króla tylko w wersji complete, a fanbojem Shore'a to raczej nie jestem
To ile dzień ma u Ciebie godzin?Templar pisze:No dobra fanbojem filmu to jednak mogę być, bo też oglądam tylko wydania rozszerzone i już kilka razy obejrzałem całą trylogię w takim wydaniu w jeden dzień
-
Templar
Co jakiś czas dostaję 50% gratis, wtedy oglądam takie długie filmy, albo całe sezony serialiMystery Man pisze:To ile dzień ma u Ciebie godzin?
-
Turek
Ty Myster lepiej powiedz kiedy słuchasz taką masę scorów?:DMystery Man pisze:To ile dzień ma u Ciebie godzin?Templar pisze:No dobra fanbojem filmu to jednak mogę być, bo też oglądam tylko wydania rozszerzone i już kilka razy obejrzałem całą trylogię w takim wydaniu w jeden dzień
W pracy/w szkole w domu czy jak ?:D
Dołączę się do grupy niewrażliwych na Blade Runnera: w filmie - w porządku, na płycie - niemal nie do przejścia. Też wielokrotnie się próbowałem do tej muzyki przekonać, ale nic z tego.
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze:Dobra, dobra, gdyż sam siebie okłamuję, ale ciężko mi nie zaglądać do tego tematu. Choć na razie muszę przyznać, że niezłego ze mnie hipstera robicie, gdyż wymieniliście już jakieś 2/3 soundtracków, które ja uważam za geniusze i zasłużone megakulty.
Mało to hipsterskie, jarać się megakultowymi, mainstreamowymi ścieżkami. Bardziej hipstercy są ci, ktorzy na nie narzekają
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
A czego się spodziewałeś po takim temacie na tym forum?Wawrzyniec pisze:Ej, a ja myślałem, że ten temat to będzie takie grzeczne wyrażanie swojej opinii z poszanowaniem innych.![]()
- Wojteł
- John Williams
Przepraszam bardzo, jakich znowu "nawiedzonych"? Ja do onanistów nic nie mam, lepiej tak, niż chodzić po parkach i gwałcićMarek Łach pisze:Wojtek mimochodem porównać fanów Blade Runnera do nawiedzonych onanistów
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie trochę mocniejszych ciosów, ale chłopaki mają jeszcze czas się rozkręcić.Marek Łach pisze:A czego się spodziewałeś po takim temacie na tym forum?Wawrzyniec pisze:Ej, a ja myślałem, że ten temat to będzie takie grzeczne wyrażanie swojej opinii z poszanowaniem innych.![]()
Marek +50 punktów do szacunku.Marek Łach pisze:Wszyscy tutaj tworzą niby pozory obiektywizmu i szacunku dla ścieżek, które ich "nie rajcują", ale Koper od razu musiał sarkastycznie przemycić "ęteligęckość", Wojtek mimochodem porównać fanów Blade Runnera do nawiedzonych onanistów, a Turek wyładować się na BHD, którego nie rozumie...Nuuuda.
Wiadomo ja sam staram się też nie traktować tego tematu poważnie, tylko na razie jak na złość padły nazwy soundtracków, z których 2/3 posiadam, wysoko cenię i uważam słusznie za megakulty.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
O matko, teraz się będą o każde słówko gorączkować. Tu padły też nazwy wielu soundtracków, które ja wielbię na klęczkach, a się nie oburzam 
Robicie widły z igły
Robicie widły z igły
Nie mogę przekonać się do UP, niestety... Wiem, że to Oscar i w ogóle. Nawet sobie kupiłem i słucham od czasu do czasu mając nadzieję, że w końcu "zaskoczę", ale do tej pory ni cholery!
Widać nie rozumiem tego scoru...
P.S.
A tak naprawdę nie wszystko co dobre musi się wszystkim podobać
P.S.
A tak naprawdę nie wszystko co dobre musi się wszystkim podobać