Coś w tym jestPredator - magekult bo nie było wydania... W filmie fajne choć bez przesady, poza nim... Zieeew

Coś w tym jestPredator - magekult bo nie było wydania... W filmie fajne choć bez przesady, poza nim... Zieeew
Ej, a ja myślałem, że ten temat to będzie takie grzeczne wyrażanie swojej opinii z poszanowaniem innych.Turek pisze:Z tego co nie lubię :
Black Hawk Down - poza cudownym "Leave no man behind" - jeden wielki ziew, który to jak zwykle nazwany jest "eksperymentem"![]()
No to filmuTemplar pisze:Heh, a ja akurat nie lubię normalnych wydań LOTRów, jedynie Drużyna spoko, ale Dwie wieże i Powrót króla tylko w wersji complete, a fanbojem Shore'a to raczej nie jestem
No dobra fanbojem filmu to jednak mogę być, bo też oglądam tylko wydania rozszerzone i już kilka razy obejrzałem całą trylogię w takim wydaniu w jeden dzieńMystery Man pisze:No to filmuTemplar pisze:Heh, a ja akurat nie lubię normalnych wydań LOTRów, jedynie Drużyna spoko, ale Dwie wieże i Powrót króla tylko w wersji complete, a fanbojem Shore'a to raczej nie jestem
To ile dzień ma u Ciebie godzin?Templar pisze:No dobra fanbojem filmu to jednak mogę być, bo też oglądam tylko wydania rozszerzone i już kilka razy obejrzałem całą trylogię w takim wydaniu w jeden dzień
Co jakiś czas dostaję 50% gratis, wtedy oglądam takie długie filmy, albo całe sezony serialiMystery Man pisze:To ile dzień ma u Ciebie godzin?
Ty Myster lepiej powiedz kiedy słuchasz taką masę scorów?:DMystery Man pisze:To ile dzień ma u Ciebie godzin?Templar pisze:No dobra fanbojem filmu to jednak mogę być, bo też oglądam tylko wydania rozszerzone i już kilka razy obejrzałem całą trylogię w takim wydaniu w jeden dzień
Wawrzyniec pisze:Dobra, dobra, gdyż sam siebie okłamuję, ale ciężko mi nie zaglądać do tego tematu. Choć na razie muszę przyznać, że niezłego ze mnie hipstera robicie, gdyż wymieniliście już jakieś 2/3 soundtracków, które ja uważam za geniusze i zasłużone megakulty.
A czego się spodziewałeś po takim temacie na tym forum?Wawrzyniec pisze:Ej, a ja myślałem, że ten temat to będzie takie grzeczne wyrażanie swojej opinii z poszanowaniem innych.![]()
Przepraszam bardzo, jakich znowu "nawiedzonych"? Ja do onanistów nic nie mam, lepiej tak, niż chodzić po parkach i gwałcićMarek Łach pisze:Wojtek mimochodem porównać fanów Blade Runnera do nawiedzonych onanistów
W sumie trochę mocniejszych ciosów, ale chłopaki mają jeszcze czas się rozkręcić.Marek Łach pisze:A czego się spodziewałeś po takim temacie na tym forum?Wawrzyniec pisze:Ej, a ja myślałem, że ten temat to będzie takie grzeczne wyrażanie swojej opinii z poszanowaniem innych.![]()
Marek +50 punktów do szacunku.Marek Łach pisze:Wszyscy tutaj tworzą niby pozory obiektywizmu i szacunku dla ścieżek, które ich "nie rajcują", ale Koper od razu musiał sarkastycznie przemycić "ęteligęckość", Wojtek mimochodem porównać fanów Blade Runnera do nawiedzonych onanistów, a Turek wyładować się na BHD, którego nie rozumie...Nuuuda.