Alan Silvestri - The Avengers
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: THE AVENGERS (2012)
Jakim znowu miśkiem?
dla mnie zwiastun fajny,uwielbiam kino komiksowe i pójdę na każdy tego typu film o znanym superbohaterze - zwłaszcza że w kwestii komiksów Marvel/DC panuje u nas posucha.
dla mnie zwiastun fajny,uwielbiam kino komiksowe i pójdę na każdy tego typu film o znanym superbohaterze - zwłaszcza że w kwestii komiksów Marvel/DC panuje u nas posucha.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Jak dla mnie może być i Jablonsky. Teraz to wszystko mi jednoWawrzyniec pisze:Trochę Miśkiem Zatoką zalatuje. Brakuje tylko newsa, że za muzykę odpowiada Steve Jablonsky.

- Wojteł
- John Williams
lis23 pisze:Jakim znowu miśkiem?
Misiek zatoka= Michael Bay

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładnie
A czy będzie fun to ja nie wiem
Mam swoje wątpliwości.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
na 95% score zrobi Silvestri. Czekam na weryfikację infa ale wystarczyło być w Wiedniu bo ponoć się tam wygadał w przerwie na ogólnodostępnym (dla posiadaczy biletów) bankiecie 

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
To za karę go wywalą
A tak na poważnie, to liczyłem na Powella, chociaż marne szanse na to były. A Silvestri - no cóż, wciąż go lubię, ale ostatnie jego scory są co najwyżej "poprawne" 

film jest chyba jeszcze kręcony, więc jedyna ewentualnośc że go wywalą później lub zmienią zanim zacznie pisać, ale ponoć odpowiedział na pytanie krótko i zwięźle że on to robi wiec cza poczekac.
#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
No to mam nadzieję, że chociaż temat napisze lepszy niż do CA, bo tam strasznie banalny był 

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Co się dzieje z Johnym P, filmy dają dobrą szansę na scory a on ciągle w animacji siedzi. Ostatnio w kinie go słyszałem podczas Hancock'a 
Jeśli Silvestri się potwierdzi to po wygibasach starszego kolegi WIlliamsa myślę, że zmusi się do czegoś bardziej przekonywującego niż Captain

Jeśli Silvestri się potwierdzi to po wygibasach starszego kolegi WIlliamsa myślę, że zmusi się do czegoś bardziej przekonywującego niż Captain
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ja bym wolał, żeby napisał wszystko lepiej niż w CA. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
I szybko nie zobaczysz, bo na horyzoncie kolejno Happy Feet 2, Lorax i Ice Age 4czoug pisze:Co się dzieje z Johnym P, filmy dają dobrą szansę na scory a on ciągle w animacji siedzi. Ostatnio w kinie go słyszałem podczas Hancock'a

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A mi CA bardzo przypadł do gustu więc byłbym zadowolony z Silvestriego 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Pieprzona porażka, Joss się mógł bardziej postarać, a tak będzie epic fail.
tak wiemy Njumana daćMefisto pisze:Pieprzona porażka, Joss się mógł bardziej postarać,

#FUCKVINYL