BRIAN TYLER - COLUMBUS CIRCLE (2012)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: BRIAN TYLER - COLUMBUS CIRCLE (2012)
Fast Five i MW3 troszkę są... 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Fast Five i MW3 to są łupanki.
nie, łupanka to jest AVP2 czy Rambo4. pierwszego nie lubię poza dla mnie genialnym marszem w 1 traku. Ale drugie już lubię bardzo 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale może Adam ceni te pracę za nastrojową lirykęPaweł Stroiński pisze:Fast Five i MW3 to są łupanki.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Fast Five takową ma - brazylijskie wolne klimaty 

#FUCKVINYL
Sherlock 1,2, Anioły i Demony, Piraty wszystkie i CoD: MW 2 jeszcze większePaweł Stroiński pisze:Fast Five i MW3 to są łupanki.
Ostatnio zmieniony pn kwie 09, 2012 12:38 pm przez Turek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A na kiego licha przywoływać tu Zimmera?Turek pisze:Sherlock 1,2, Piraty wszystkie i CoD: MW 2 jeszcze większe
O nim jest wystarczająco oddzielnych tematów.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Zapewne, choć przyznam, że akurat jeden bardziej liryczny kawałek z Fast Five (Cristo Redentor) to mój być może ulubiony kawałek Tylera w karierze.
a AVP:R to dla mnie tylko Decimation Proclamation. Reszta - patrz wypowiedź Southalla o Transformers: Prime (czyt. psie gówno).
a AVP:R to dla mnie tylko Decimation Proclamation. Reszta - patrz wypowiedź Southalla o Transformers: Prime (czyt. psie gówno).
Nieprawda, choć muzykologiczne argumenty cię tu nie przekonują, ale uwierz mi, analitycznie rzecz biorąc, właśnie strzeliłeś głupotę.Turek pisze:Sherlock 1,2, Piraty wszystkie i CoD: MW 2 jeszcze większePaweł Stroiński pisze:Fast Five i MW3 to są łupanki.
Paweł Stroiński pisze:Zapewne, choć przyznam, że akurat jeden bardziej liryczny kawałek z Fast Five (Cristo Redentor) to mój być może ulubiony kawałek Tylera w karierze..

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ale przynajmniej pojawia się w tym temacie ktoś, kto potrafi sklecić jakąś sensowną melodię, o czym świadczy 90% jego kariery. Czyli, pojawia się w tej dyskusji ktoś o jakimkolwiek...Koper pisze:A na kiego licha przywoływać tu Zimmera?Turek pisze:Sherlock 1,2, Piraty wszystkie i CoD: MW 2 jeszcze większe
O nim jest wystarczająco oddzielnych tematów.
talencie.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
No nie mów mi, że nie oglądałeś Tropic Thunder, jeśli nie, to obejrzyj i nie zrażaj się zawczasu obsadą i durnym tytułemAdam pisze:ale o co z tym chodzi?

Mięsny Hans, Mięsny Hans, On tak myśli, On tak myśli