Super 8 - Michael Giacchino
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: Super 8 - Michael Giacchino
Cloverfield miał dobry pomysł wyjściowy, ale scenariusz był tak nieudolny, że aż bolało.
Super 8 chyba będzie lepsze.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
"chyba" 
Zresztą nawet jak będzie lepsze, to jeszcze nie znaczy, że będzie dobre.

Zresztą nawet jak będzie lepsze, to jeszcze nie znaczy, że będzie dobre.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
W trakcie oczekiwania możesz sobie obejrzeć "Let Me In". Może nie tak spektakularnie jak to będzie w Super 8, ale bardzo fajnie został tam uchwycony klimat lat 80.Mefisto pisze:No mi się akurat Cloverfield podobał, choć wtedy nic nie oczekiwałem. Teraz za to oczekuję sporo przez te cholerne (ale jakże piękne) lata 80
A "Cloverfield" może być, choć to jeden z tych filmów, które błyszczą tylko na ekranie kinowym. Na telewizorku cały ten klimat niestety ginie.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zdecydowanie lepiej szwedzki oryginał jak tę nic nie wnoszącą podróbę.Mystery Man pisze:W trakcie oczekiwania możesz sobie obejrzeć "Let Me In". Może nie tak spektakularnie jak to będzie w Super 8, ale bardzo fajnie został tam uchwycony klimat lat 80.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
No nie wiem, jakoś klimat lat 80 bardziej mi się rzucał w remake'u, scenografia, kostiumy, fryzury, auta, piosenki z epoki, czy nawet produkty spożywcze
(i to właśnie taki amerykański jaki będzie w Super 8 ).

Nie widziałem, ale pieprzę. Teraz czekam tylko na 1 filmTomek pisze:Zdecydowanie popieram KopraAle Mefisto na pewno już to widział.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przecież w szwedzkim też było wyraźnie widać lata 80 - stroje, fryzury (zwłaszcza brat antagonisty głównego bohatera) szwedzki pop lat 80. w radiu, gadki o ZSRR w barze czy TV więc come on. Zresztą wersja amerykańska to tylko kopia, podróbka. Taki adidas z czterema paskami. 

Oj tam, oj tam
(ale już tu zakończmy)

(ale już tu zakończmy)
Sorry, ale na 99% już wiem, że będziesz w czerwcu rozczarowanyMefisto pisze:Teraz czekam tylko na 1 film

Strzelałbym, że na Kubusia Puchatka.bladerunner pisze:na jaki film czekasz?
A to czemu? Na razie nic na to nie wskazuje. Obstawiam, że jedynie cały ten stwór, czy co to tam będzie może rozczarować, ale jeśli reszta będzie choćby w 50% taka jak trailer, to będę sikał pod siebieTomek pisze:Sorry, ale na 99% już wiem, że będziesz w czerwcu rozczarowanyTakie są prawa hype'u

A poza tym mówiłem o Tree of Life

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W Tree of Life nie ma żadnego stwora. 
Rozczarowany już?

Rozczarowany już?

Dinusie mają byćKoper pisze:W Tree of Life nie ma żadnego stwora.