IV FESTIWAL MUZYKI FILMOWEJ - KOGO CHCECIE?

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.

KTO POWINIEN ZASZCZYCIC NAS SWOJĄ OBECNOŚCIĄ PODCZAS IV FESTIWALU?

ALEXANDRE DESPLAT
0
Brak głosów
JOE HISAISHI
7
26%
HANS ZIMMER
5
19%
HARRY GREGSON-WILLIAMS
2
7%
MICHAEL GIACCHINO
0
Brak głosów
JOHN WILLIAMS
7
26%
JAMES NEWTON HOWARD
6
22%
DANNY ELFMAN
0
Brak głosów
MARC STREITENFELD
0
Brak głosów
JOHN POWELL
0
Brak głosów

Liczba głosów: 27

Wiadomość
Autor
bladerunner

#46 Post autor: bladerunner » śr maja 26, 2010 22:08 pm

Łukasz Wudarski pisze:No my mamy :)
Rozdawał i jak ktoś się odpowiednio ustawił to miał. Ale tzreba było kombinować. Większość gości ma w kontraktach konieczność rozdawania autografów. Shore miał taki zapis. :P
hm odpowiednie ustawienie dziwnie brzmi. Nikt z łokcia nie dostał mam nadzieję :?

Wy macie bo jesteście elitą, gdyby Gregson przyjechał, a ja nie zdobył autografu to blizna i trauma na całe życie. :?

Awatar użytkownika
Łukasz Wudarski
+ Sergiusz Prokofiew +
Kontakt:

#47 Post autor: Łukasz Wudarski » śr maja 26, 2010 22:14 pm

Mając na myśli odpowiednie ustawienie chce powiedzieć że Shore rozdawał normalnie na koncercie w przerwie autografy. Ale wiedząc że kolejka będzie niebotyczna, kilku śmiałków wyrwało tuż przed przerwą do miejsca gdzie Shore podpisywał płyty i w ten sposób zdobyło święty Graal :) Więc jak się dobrze ustawić to wszystko jest możliwe.
Why So Serious !?

bladerunner

#48 Post autor: bladerunner » śr maja 26, 2010 22:22 pm

Łukasz Wudarski pisze:M. Ale wiedząc że kolejka będzie niebotyczna, kilku śmiałków wyrwało tuż przed przerwą do miejsca gdzie Shore podpisywał płyty i w ten sposób zdobyło święty Graal :) Więc jak się dobrze ustawić to wszystko jest możliwe.
Nie wiedziałem, że będą, aż takie kolejki po autograf :?

No cóż. :(

Szkoda tylko pokrzywdzonych.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#49 Post autor: Wawrzyniec » czw maja 27, 2010 12:13 pm

Łukasz Wudarski pisze:Koper to się nie powinien w ogóle odzywać. Nie wiem kto musiałby przyjechać żeby redaktor Koperski raczył ruszyć swe szlachetne 4 litery ze swego grajdołka...
Tutaj muszę się zgodzić z Babuchem. "Na Zimmera to nie przyjadę, na Williamsa łaskawie może bym się wybrał" Och... och... och...
Wielki Pan Koper :wink:

Obrazek
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#50 Post autor: Bucholc Krok » czw maja 27, 2010 16:42 pm

Normalnie rozsadziło wątek.. :shock:

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#51 Post autor: Koper » czw maja 27, 2010 18:03 pm

Łukasz Wudarski pisze:Pitu pitu. Morricone był w Gdańsku, a koprowi sie nie chciało zada ruszyć a by miał autograf nawet.
Ja byłem na Morricone w Krakowie. Gdzie wtedy byłeś Ty? :P
bladerunner20 pisze:
Łukasz Wudarski pisze:Koper to się nie powinien w ogóle odzywać. Nie wiem kto musiałby przyjechać żeby redaktor Koperski raczył ruszyć swe szlachetne 4 litery ze swego grajdołka...
Jak to kto Morricone, albo Kaczmarek
:?
Primo: na Kaczmarka to nie wiem czy bym poszedł, jakby mi pod blokiem koncertował. :P Tyle mnie ten kompozytor fascynuje. :P

Secondo: Szlachetne 4-litery redaktora Koperskiego jak i cała reszta była w czasie FMF chora i tyle.

A Ty Wawrzyniec nie cwaniakuj, bo Ciebie na FMF czy jakimkolwiek koncercie muzyki filmowej to jakoś nikt nie widział, więc najmniej tu masz do gadania.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#52 Post autor: Wawrzyniec » czw maja 27, 2010 18:30 pm

Koper pisze:A Ty Wawrzyniec nie cwaniakuj, bo Ciebie na FMF czy jakimkolwiek koncercie muzyki filmowej to jakoś nikt nie widział, więc najmniej tu masz do gadania.
Ale gdzie ja, a gdzie Ty :?: Jam skromny amator muzyki filmowej, kilka plytek, znajomość tylko dwóch kompozytorów, więc gdzie mnie tam się porównywać do Ciebie jak i reszty zacnych forumowiczów. Do tego ja swą obecnością tylko bym wadził podczas takich festiwali.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#53 Post autor: Koper » czw maja 27, 2010 18:35 pm

To już nie skromność, to jakiś kompleks niższości. :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#54 Post autor: Wawrzyniec » czw maja 27, 2010 18:41 pm

No niestety, tak bywa :roll:

bladerunner

#55 Post autor: bladerunner » czw maja 27, 2010 18:43 pm

Wawrzyniec pisze:No niestety, tak bywa :roll:
Zacząłeś pisać recenzje a to już pierwszy krok do nie bycia amatorem:)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#56 Post autor: Koper » czw maja 27, 2010 18:56 pm

I do pozbycia się niepotrzebnych kompleksów! :)

bladerunner

#57 Post autor: bladerunner » czw maja 27, 2010 18:59 pm

Koper pisze:I do pozbycia się niepotrzebnych kompleksów! :)
Powiem szczerze, że bardzo dobre, mało tego pisane takim grzecznym i przystępnym stylem, bo te Łukasza Koperskiego strasznie wydumane i przebajerzone :) :P

Awatar użytkownika
Łukasz Wudarski
+ Sergiusz Prokofiew +
Kontakt:

#58 Post autor: Łukasz Wudarski » czw maja 27, 2010 19:01 pm

Koper pisze: Ja byłem na Morricone w Krakowie. Gdzie wtedy byłeś Ty? :P
Ale ja autograf mam. A poza tym w Kraku nawet nie zagrał Ecstasy of Gold więc co to za koncert... :)

A wracając do Krakowa i koncertu Morricone
to długo odchorowywałem to że mnie tam nie było, emocjonalnie nie mogłem dojść do siebie. Ale jakoś się udało. I dobrze, że zagrał w Gdańsku, bo jakby nie było tego koncertu to pewnie do dziś miałbym wyrzuty sumienia, że wybrałem zarabianie kasy, nad pasję...
Why So Serious !?

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#59 Post autor: Wawrzyniec » czw maja 27, 2010 19:04 pm

Nie no, jak będzie Zimmer w Krakowie to pewnie się wybiorę, gdyż potem bym na pewno tego żałował. Najwyżej postaram się przyjść jakoś niezauważony, w kamuflażu, aby nikt mnie nie poznał. Dużo jest osób podczas tych festiwali? Chodzi mi o widownię.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#60 Post autor: Koper » czw maja 27, 2010 19:12 pm

bladerunner20 pisze:Powiem szczerze, że bardzo dobre, mało tego pisane takim grzecznym i przystępnym stylem, bo te Łukasza Koperskiego strasznie wydumane i przebajerzone :) :P
Siedź cicho, bo jeszcze i ja popadnę w kompleksy i będę taki drugi Wawrzyniec - dziękuję, przepraszam. ;)

ODPOWIEDZ