Remote Control - czyli kto zrobił co
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak pisałem kilkadziesiąt stron temu, na temat "Henri 4" od taka wariacja na "The Tudors" Morrisa. Może być, ale z nóg nie powala. Wolę sobie poczekać na "The Tudors 3". A co do "The Pacific" to już się przekonałem co do tego score'u. W poniedziałek zobaczę jak się jego część w połączeniu z obrazem sprawdza. Ale wiem, że to i tak nikogo po za mną nie interesuje, gdyż jestem chyba jedyną osobą, która wykazuje jakiekolwiek zainteresowanie tą muzyką. Jak i w ogóle muzyką filmową HZ & RCP. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
"Henri 4" dla mnie to muzyka nijaka, nie dam rady tego słuchać, "Tudorsi" o kilka klas lepsi. "The Pacific" jeszcze nie znam, ale tylko dlatego, że chyba wiem czego oczekiwać i jakoś nie mam nastoju na taką muzykę.Wawrzyniec pisze:Jak pisałem kilkadziesiąt stron temu, na temat "Henri 4" od taka wariacja na "The Tudors" Morrisa. Może być, ale z nóg nie powala. Wolę sobie poczekać na "The Tudors 3". A co do "The Pacific" to już się przekonałem co do tego score'u. W poniedziałek zobaczę jak się jego część w połączeniu z obrazem sprawdza. Ale wiem, że to i tak nikogo po za mną nie interesuje, gdyż jestem chyba jedyną osobą, która wykazuje jakiekolwiek zainteresowanie tą muzyką. Jak i w ogóle muzyką filmową HZ & RCP.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Planuje. Ale raczej dopiero jak się skończy, chociaż jak pilot zachwyci, to będę śledził na bieżąco. HBO nie kręci nawet średnich seriali, a w tematyce wojennej "Kompania" i "Generation Kill" wysoko postawiły poprzeczkę, na pewno się obada.Wawrzyniec pisze:A serial będziesz oglądać, jeśli można spytać?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Teoria spiskowa Wawrzyńca
Jak już wspominałem i mimo, że Ele twierdzi, że jest inaczej, ale ja odnoszę wrażenie, że tak analizując to z członków RCP Geoff Zanelli najchętniej i najczęściej wypowiada się na temat swoich additionali. Ja będąc dość złośliwym i nieuprzejmym mógłbym to tłumaczyć jako chęcią dowartościowania siebie samego, także względem innych. Może i brzmi to śmiesznie, przy czym też niegrzecznie i chamsko, ale takie mam przeczucia.
Zresztą wystarczy popatrzeć, na pierwszą stronę, aby zobaczyć, że z wymienionych kompozytorów to Zanelli zdaje się być "najciężej i najefektywniej" pracującym
Jak już wspominałem i mimo, że Ele twierdzi, że jest inaczej, ale ja odnoszę wrażenie, że tak analizując to z członków RCP Geoff Zanelli najchętniej i najczęściej wypowiada się na temat swoich additionali. Ja będąc dość złośliwym i nieuprzejmym mógłbym to tłumaczyć jako chęcią dowartościowania siebie samego, także względem innych. Może i brzmi to śmiesznie, przy czym też niegrzecznie i chamsko, ale takie mam przeczucia.
Zresztą wystarczy popatrzeć, na pierwszą stronę, aby zobaczyć, że z wymienionych kompozytorów to Zanelli zdaje się być "najciężej i najefektywniej" pracującym

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer