THE TREE OF LIFE - ALEXANDRE DESPLAT
Re: THE TREE OF LIFE - ALEXANDRE DESPLAT
Ale to dotyczy CD-R-ów z amazona i w ogóle z USA. Płyty tłoczonej jeszcze nikt nie dostał...
To jak, to to w digipacku to wypalany CDR? Bez jaj...

Ale tamte 'defekty' były w ostatnim tracku a tu jest mowa o 2-imMefisto pisze:no to wszystko wyjaśnia

jest coś dziwnego z tym wydaniem, ale Amazon nie zaznacza że to cd-r, a oni tutaj są bezbłędni.
#FUCKVINYL
Amazon. on zawsze zamieszcza info jeśli jest cdr. a tutaj nie ma takowego.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chciałbym najmocniej przeprosić Alexandre Desplata za moje wszystkie niemiłe, sarkastyczne i krytyczne komentarze względem tej ścieżki. Byłem dzisiaj w kinie na "Tree of Life" i chociaż w sumie nie wiem czy w ogóle cokolwiek w kinie słyszałem ze score'u Desplata, gdyż głównie słyszałem klasykę, to jednak teraz dopiero rozumiem w pełni zamysł francuskiego kompozytora. Do tak nudnego "filmu" nie dało się innej muzyki skomponować. W sumie to nawet żal mi Desplata i zarazem podziwiam go, gdyż pewnie jako kompozytor musiał wiele razy oglądnąć to coś, czego ja filmem raczej bym nie nazwał.
Szczerze, to nie wiem na czym ja byłem.
Ale wiem, że moje 8 Euro i co najważniejsze 2.5 godziny życia, poszły się je...
Co to było
Po części jakiś Discovery Chanel, a po części jakiś dziwoląg pt. "Wpieprzmy jak najwięcej przepięknych zdjęć w 2.5 godzinach". I oczywiście żadne ujęcie nie może być normalne.
A nie chcę mi pisać i proszę wybaczcie mi, ale dawno nie byłem tak wkurwiony po wypadzie do kina

A nie chcę mi pisać i proszę wybaczcie mi, ale dawno nie byłem tak wkurwiony po wypadzie do kina

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Transformers 3"
Przejście z orgii wolnych ujęć, w orgię szybkich ujęć
Nie sądzę, ja po prostu chcę zobaczyć jakiś film, który ma fabułę 

Tam była fabuła
No, ale spałeś, to pewnie przegapiłeś 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Fotele były zbyt niewygodne, a po za tym miałem za miało miejsca, aby się rozciągnąć 

Za 8 ojro? Niemcy schodzą na psy.Wawrzyniec pisze:Fotele były zbyt niewygodne, a po za tym miałem za miało miejsca, aby się rozciągnąć

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To nie był żaden multipleks czy coś w tym stylu, tylko takie specjalne stare kino, gdzie grają tylko takie ambitne i niezależne filmy. Mogę się założyć, że jakbyście zobaczyli wiszące tam plakaty i zapowiedzi, to żadnego filmu byście nie skojarzyli.
Ale za takie odchamianie i obcowanie z wyższą kulturą się płaci i nie ma zniżek studenckich.
Ale za takie odchamianie i obcowanie z wyższą kulturą się płaci i nie ma zniżek studenckich.

Dajesz.Wawrzyniec pisze:Mogę się założyć, że jakbyście zobaczyli wiszące tam plakaty i zapowiedzi, to żadnego filmu byście nie skojarzyli.